לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון בדרום אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אזור הדרום מתייחס לכל הישובים מאשקלון ודרומה עד אילת. פרוייקט שידרוג מסילת הרכבת קיצר את זמני ההגעה לבאר שבע מהמרכז ופתח את אזור הדרום לנגיש יותר מבעבר. בנוסף פרוייקט תשתית פיתוח הנגב סלל דרכים חדשות והרחיב ושיפר דרכים קיימות. משאבים רבים מושקעים עד היום בפיתוח אזור הדרום וכתוצאה מכך מוסדות לימוד מכובדים ורצינים פתחו שלוחות באזור הדרום ונפתחו ופותחו מכללות קיימות על מנת לתת מענה לביקוש ההולך וגדל.
באזור הדרום נכללים ישובים וערים כמו באר שבע, אשקלון, נתיבות, קריית גת, אילת ומכללות רבות שביניהן

    השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור הדרום , אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

    קרא עוד על ניהול עסקי מזון בדרום

    נמצאו 5 קורסים

    הכשרת ראשי צוות HACCP


    מכון התקנים הישראלי
    עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
    קורסים בדרום

    נאמני תברואת מזון


    מכון התקנים הישראלי
    קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
    תל-אביב

    מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


    מכללת מישלב
    קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
    תל-אביב

    היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


    מכללת מישלב
    קורס זה מעניק ללומדים בו כלים וידע לניהול מטבח מוסדי ומאפשר לבוגרי הקורס להשתלב בתעשיות, בארגונים, במפעלים ובחדרי אוכל גדולים בתפקידי ניהול מטבח מגוונים.
    תל-אביב

    יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


    מכון התקנים הישראלי
    ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
    תל-אביב
    Personal Service

    אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

    עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

    שלח פניה

    מאמרים

    הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

    האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

    ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

    קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

    מתעניין בלימודים?
    הדרך הקלה לאיתור קורס

    לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

    אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
    חזרו אלי

    מסננים בתחום ניהול עסקי מזון בדרום