אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / ניהול עסקי מזון / היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

מסלול להקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, השלכותיה על בטיחותו ובריאותו לסועד. במהלכו נלמד גילוי מהיר ומהימן של אוכל מקולקל, שיטות ודרכי פעולה ומניעה בנדון. ההכשרה המקצועית נערכת בהתאם לדרישות משרד הבריאות בנושאי תברואה והיגיינה עבור מטבחים מוסדיים.
 
מקום הלימודים
תל אביב
מתכונת הקורס
32 ש"ל, 4 מפגשים בשעות 09:00-15:00
 
קהל היעד
מנהלי מערכות הזנה, מנהלי וסגני מטבח מוסדיים, קניינים רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קיטריינג, מלונות ומסעדות, שפים, קונדיטורים, אולמות אירועים, ולכל העוסקים בייצור ומכירת מזון
 
הסמכה
תעודת נאמן תברואה ובטיחות מזון - מטעם משרד הבריאות
 
נושאי הלימוד
- מיקרוביולוגיה של המזון, גורמי בריאות ובטיחות
- מחלות והרעלות
- רכישות מזון, סימון וחיי מדף, זיופים, גילוי ומניעה
- הובלה, איחסון ואחזקה בתנאים בטוחים
- שימור מזון גולמי ומבושל
- רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים
- מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית HACCP-G.M.P
- הגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון
- תכנון ותפעול מטבחים מוסדיים ותהליכי עבודה

ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה

תמונה באתר קורסים
  • סניף תל-אביב

הסילבוס של היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פנייה

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים הינו קורס מעשיר
ומרחיב אופקים, פנו אלינו לפרטים

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!