אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / נאמני תברואה ובטיחות מזון

נאמני תברואה ובטיחות מזון

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל מקולקל.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
25 ש"ל, 5 מפגשים. מרצים: ד"ר רוני קליין, גב' אריאלה ביגון, רויטל בוקסבאום, מהנדסת מזון ושף ולרי קונדקוב
 
קהל היעד
מנהלי מטבחים ומערכות הזנה, טבחים, קונדיטורים, קניינים, רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קייטרינג, אולמות אירועים, מלונות ומסעדות.
 
הסמכה
תעודת נאמן תברואה בהסמכת ובפיקוח משרד הבריאות
 
נושאי הלימוד
- יסודות במיקרוביולוגיה של המזון
- קו זרימת המזון מהספק ועד לסועד
- גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון
- מחלות והרעלות מזון
- רכישת מזון, סימון מזון וחיי מדף, זיופים, גילוי ומניעה
- הובלה, אחסון ואחזקת מזון בתנאים בטוחים
- שיטות שימור מזון גולמי ומבושל
- מעברים ממצב למצב, כגון קירור, הקפאה, הפשרה, חימום, חימום חוזר
- תקנות ותנאים – רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים
- הגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון
- מניעת ריבוי חיידקים במזון

נאמני תברואת מזון רימונים אתר קורסים

תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של נאמני תברואה ובטיחות מזון טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!