לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השפלה אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אזור מרכז הארץ הוא אזור צפוף וגדוש בהיצע של מכללות וקורסים. לנוחיותיכם חילקנו אותו לארבעה אזורים:אזור השפלה, תל אביב והסביבה, אזור השרון ואזור השרון הצפוני. התפתחות הכבישים כדוגמת כביש 6 ותנועת הרכבות בשנים האחרונות הפכו את אזור השפלה לנגיש גם למתגוררים בתחומיו וגם לגרים בשאר חלקי הארץ.
באזור השפלה נכללים ישובים וערים כמו אשדוד, קריית אונו, רחובות, ראשון לציון ומכללות רבות שביניהן

  • מט"י ראשון לציון שנמצאת בעין הקורא 34 ראשל"צ 75271 - סניף ראשון לציון
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור השפלה, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון באזור השפלה

נמצאו 5 קורסים

הכשרת ראשי צוות HACCP


המכללה - מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים באזור השפלה

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
תל-אביב

נאמני תברואת מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
תל-אביב

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
מסלול להקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, השלכותיה על בטיחותו ובריאותו לסועד. במהלכו נלמד גילוי מהיר ומהימן של אוכל מקולקל, שיטות ודרכי פעולה ומניעה בנדון. ההכשרה המקצועית נערכת בהתאם לדרישות
תל-אביב

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
תל-אביב
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השפלה