לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון בצפון אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

בארצנו הקטנה כשאומרים אזור הצפון מתכוונים לכל היישובים מחדרה וצפונה עד הגבול. לכן אזור הצפון הינו אזור רחב שזמני הנסיעה וההגעה ממקום למקום בו יכולים להגיע לשעתיים ואף יותר. לצורך כך אנחנו מספקים באתר מידע לכל אזור הצפון וגם חילקנו את אזור הצפון לאזורי משנה: אזור חיפה והסביבה ואזור העמקים. בכל זאת סביר להניח שאם חיפשתם ניהול עסקי מזון בצפון אתם תושבי הצפון ואתם מחפשים לימודים הקרובים לאזור מגוריכם. זה בפרוש פרמטר חכם. אך אל תתפשרו, בדקו אפשרויות של ניהול עסקי מזון בכל הארץ - בדקו את מוסד הלימודים, את תנאי הקבלה, מי המורים המלמדים ומה יתרונות המסלול בכל מכללה כדי שכשתקחו החלטה תדעו שזו היתה ההחלטה הנכונה ביותר עבורכם.
באזור הצפון נכללים ישובים וערים כמו נהריה, טבריה, עכו, כנרת, כרמיאל ומכללות רבות שביניהן

  • מעוף שנמצאת בפל ים 2 חיפה 33095 - סניף חיפה
  • רימונים שנמצאת בת.ד. 22 טבריה 14100 - סניף טבריה
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור הצפון, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון בצפון

נמצאו 5 קורסים

הכשרת ראשי צוות HACCP


מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים בצפון

נאמני תברואת מזון


מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
תל-אביב

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
תל-אביב

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
קורס זה מעניק ללומדים בו כלים וידע לניהול מטבח מוסדי ומאפשר לבוגרי הקורס להשתלב בתעשיות, בארגונים, במפעלים ובחדרי אוכל גדולים בתפקידי ניהול מטבח מגוונים.
תל-אביב

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
תל-אביב
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון בצפון