אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד, ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכי פעולה ומניעה, והכשרה מקצועית בנושאי תברואה והייגינה מזון על פי דרישות משרד הבריאות.

 

מקום הלימודים

תל אביב.
 

מתכונת הקורס

4 מפגשים.
 

קהל היעד

מנהלי מערכות הזנה, מנהלי וסגני מטבח מוסדיים, קניינים רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קיטריינג, מלונות ומסעדות.

 

הסמכה

תעודת "נאמן תברואה ובטיחות מזון" - מטעם משרד הבריאות.

 

נושאי הלימוד

- יסודות במיקרוביולוגיה של המזון

- גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון

- מחלות והרעלות מזון

- רכישות מזון, סימון וחיי מדף, זיופים, גילוי ומניעה

- הובלה, איחסון ואחזקת מזון בתנאים בטוחים

- שיטות שימור מזון גולמי ומבושל

- תקנות ותנאים- רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים

- מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית HACCP-G.M.P

- הגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון

- עקרונות לתכנון ותפעול מטבחים מוסדיים ותהליכי עבודה נכונים
היגיינה ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים

תמונה באתר קורסים
  • סניף תל-אביב

הסילבוס של היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פנייה

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים הינו קורס מעשיר
ומרחיב אופקים, פנו אלינו לפרטים

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!