אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / ניהול עסקי מזון / ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אם הגעתם לחפש ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז אז אתם מבינים את היתרונות שיש לאזור זה להציע:
מרכז הפעילות הארצית כמעט בכל תחום נמצא בתל אביב, וכפועל יוצא מכך שמסלולי הלימוד של ניהול עסקי מזון מציעים את מיטב המורים והנגישות למרכזי הפעילות גבוהה ביותר. מכיוון שהתחרותיות והביקוש גבוהים מאוד בתל אביב והסביבה גם ההיצע של מוסדות הלימוד גדול. דבר שיכול מצד אחד לבלבל אך מהצד השני כדאי שתבדקו בכל מכללה המלמדת ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז מה מייחד את מסלול הלימוד שלה ולמה כדאי דווקא ללמוד שם. אם גדלתם ואתם מתגוררים באזור אז אתם כבר נהנים מכל דרכי התחבורה שיש לעיר להציע. אם לא - דעו שהעיר מרושתת בתשתית תחבורתית הכוללת: אוטובוסים,מוניות שירות וכמובן מוניות פרטיות, רכבת ואפילו אפשרות השכרת אופניים.
באזור תל אביב והמרכז נכללים ישובים וערים כמו חולון, ראשון לציון, רמת גן, תל אביב, כפר סבא ומכללות רבות שביניהן

  • מט"י ראשון לציון שנמצאת בעין הקורא 34 ראשל"צ 75271 - סניף ראשון לציון
  • מכללת מישלב שנמצאת ברח ויצמן 53 תל אביב 61210 ת.ד. 21048 - סניף תל אביב
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

נמצאו 5 קורסים

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
קורסים בתל אביב והמרכז

נאמני תברואת מזון


מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
קורסים בתל אביב והמרכז

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
קורס זה מעניק ללומדים בו כלים וידע לניהול מטבח מוסדי ומאפשר לבוגרי הקורס להשתלב בתעשיות, בארגונים, במפעלים ובחדרי אוכל גדולים בתפקידי ניהול מטבח מגוונים.
קורסים בתל אביב והמרכז

הכשרת ראשי צוות HACCP


מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים בתל אביב והמרכז

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
קורסים בתל אביב והמרכז
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז