אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אם הגעתם לחפש ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז אז אתם מבינים את היתרונות שיש לאזור זה להציע:
מרכז הפעילות הארצית כמעט בכל תחום נמצא בתל אביב, וכפועל יוצא מכך שמסלולי הלימוד של ניהול עסקי מזון מציעים את מיטב המורים והנגישות למרכזי הפעילות גבוהה ביותר. מכיוון שהתחרותיות והביקוש גבוהים מאוד בתל אביב והסביבה גם ההיצע של מוסדות הלימוד גדול. דבר שיכול מצד אחד לבלבל אך מהצד השני כדאי שתבדקו בכל מכללה המלמדת ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז מה מייחד את מסלול הלימוד שלה ולמה כדאי דווקא ללמוד שם. אם גדלתם ואתם מתגוררים באזור אז אתם כבר נהנים מכל דרכי התחבורה שיש לעיר להציע. אם לא - דעו שהעיר מרושתת בתשתית תחבורתית הכוללת: אוטובוסים,מוניות שירות וכמובן מוניות פרטיות, רכבת ואפילו אפשרות השכרת אופניים.
באזור תל אביב והמרכז נכללים ישובים וערים כמו חולון, ראשון לציון, רמת גן, תל אביב, כפר סבא ומכללות רבות שביניהן

  • מט"י ראשון לציון שנמצאת בעין הקורא 34 ראשל"צ 75271 - סניף ראשון לציון
  • מכללת מישלב שנמצאת ברח ויצמן 53 תל אביב 61210 ת.ד. 21048 - סניף תל אביב
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז

נמצאו 14 קורסים

יזמות להקמת בר


YZM בית הספר ליזמות עסקית
תחום הברים והמשקאות בארץ הוא מאתגר ביותר, הן בגלל אופי הפעילות העסקית והן בשל ההשקעות הנדרשות בהקמת עסק. הברים פונה לאוכלוסיה בטווח גילאים מגוון, החל בנוער ועד לאוכלוסיה מבוגרת, תלוי
קורסים בתל אביב והמרכז

קורס קצבים


מכללת מישלב
בני אדם אוכלים בשר מקדמת דנא, והביקוש לקצבים הולך וגדל עם הגידול באוכלוסייה. קורס זה יכשיר אתכם לעבוד כקצבים מומחים, ויעניק לכם כלים וטכניקות בתחום זה, כך שתהפכו למומחים מקצועיים
קורסים בתל אביב והמרכז

נאמני תברואת מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
קורסים בתל אביב והמרכז

עובד בריאות הסביבה (תברואן)


מרכז השתלמויות רופין
על פי חוק רישוי עסקים מחויבות הרשויות המקומיות לאכוף תנאי תברואה נאותים על בתי העסק שבתחומן כגון: מסעדות, בתי קפה, מזנונים, מרכולים, מספרות, מכוני יופי ועוד. כחלק מפיקוח זה, על
קורסים בתל אביב והמרכז

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד, ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכי פעולה ומניעה, והכשרה מקצועית בנושאי
קורסים בתל אביב והמרכז

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
קורסים בתל אביב והמרכז

יזמות להקמת בתי קפה וקונדיטוריה


YZM בית הספר ליזמות עסקית
בתי קפה וקונדיטוריות בארץ הם תחום פעילות תוסס, אך גם מורכב. קורס זה נועד להעניק ליזמים מגוון כלים רחב להקמת יזמות מצליחה בענף. המסלול פרקטי ויישומי, וכולל את ההיבטים התפעוליים
קורסים בתל אביב והמרכז

הכשרת ראשי צוות HACCP


המכללה - מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים בתל אביב והמרכז

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
קורסים בתל אביב והמרכז

ניהול עסקי מסעדנות


Urban Culinary School
קורס ניהול עסקי מסעדנות של Urban Culinary School נועד להכשיר מנהלים בענפי המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בכלל ובתחום הקולינריה בפרט מחייב ידע והכשרה במגוון רחב של תחומים החל מידע
חיפה

ניהול מזון, משקאות ומסעדות


רימונים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
טבריה

נאמני תברואת מזון


אורלי בסביבה
מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות
בנימינה-גבעת עדה

נאמני תברואה ובטיחות מזון


רימונים
קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל
טבריה

אומנות הקולינריה המקצועית


Urban Culinary School
התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
חיפה
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון בתל אביב והמרכז