מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות המזון, וזאת במטרה למנוע הרעלות מזון. הקורס הינו על פי דרישות משרד הבריאות, והלימודים כוללים יום סיור במערכות ומתקני טיפול במי שתייה.
מקום הלימודיםבנימינה.
קהל יעדהקורס מיועד למשגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, עובדים בחברות קייטרינג, עובדי בתי מלון, מסעדות, רשתות מזון ותברואנים. הסמכהתעודת גמר.
נושאי הלימוד- הרעלת מזון
- יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון
- טיפול במזון מהספק עד לסועד
- היגיינה אישית
הסילבוס של נאמני תברואת מזון טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!