נאמני תברואת מזון

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

נננ
מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות המזון, וזאת במטרה למנוע הרעלות מזון. הקורס הינו על פי דרישות משרד הבריאות, והלימודים כוללים יום סיור במערכות ומתקני טיפול במי שתייה.


מקום הלימודים
בנימינה.
 

קהל יעד
הקורס מיועד למשגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, עובדים בחברות קייטרינג, עובדי בתי מלון, מסעדות, רשתות מזון ותברואנים.
 
הסמכה
תעודת גמר.
 

נושאי הלימוד
  • הרעלת מזון
  • יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון
  • טיפול במזון מהספק עד לסועד
  • היגיינה אישית
קורס נאמני תברואת מזון
נננ
  • סניף בנימינה-גבעת עדה

הסילבוס של נאמני תברואת מזון טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פנייה

נאמני תברואת מזון הינו קורס מעשיר
ומרחיב אופקים, פנו אלינו לפרטים

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!