מאכלים איטלקיים וקינוחים מיוחדים מכל העולם, טכניקות בישול ואפייה וכמובן חוויה תרבותית בבית הספר "אפיצ'וס" הממוקם בפירנצה. בית הספר קיים מעל 600 שנה, ונחשב לבין הטובים בעולם. שפים בעלי ניסיון ומוניטין בעולם הקולינארי והשף הראשי בישל בין היתר לנשיא איטליה ולנבחרת הכדורגל האיטלקית.
מקום הלימודים
פירנצה, איטליה
מתכונת הקורס
הקורסים מתקיימים החל משלושה חודשים ועד שנתיים בעלויות שונות. הלימודים מתקיימים בשפות איטלקית או אנגלית והקורסים מועברים על ידי טובי השפים. הקורסים מתחלקים לרמות לימוד, וכן למסלולים קצרים וארוכים וסדנאות שונות. קורסים מתמקדים בבישול, אפייה וקונדיטוריה.
מחיר
משתנה בהתאם למסלול
קהל היעד
הקורסים מתאימים לחובבי הבישול שרק רוצים לטעום וליהנות ולשפים מתחילים שמעוניינים להתקדם בתחום.
הסמכה
בסיום כל קורס יקבל הסטודנט תעודה. בסיום מסלול הלימודים של שנתיים בבית הספר יקבל הסטודנט תעודת מאסטר שף.
נושאי הלימוד
- בישול בסיסי
- קינוחים קיציים
- טכניקות בבישול האיטלקי
- ירקות סתוויים
- אפייה
- בישול בינלאומי למתקדמים
- הלחם האיטלקי והפוקצ'ות
- מנות ראשונות מקומיות
- בריוש וקרואסונים
- בישול מזרח תיכוני
- דגים ופירות ים
- פסטות
- מנות לילדים
- עמדות המפתח במטבח
- ניהול בתחום האירוח והקולינאריה