טכנולוג מזון הוא כיום גורם משמעותי ביותר בתעשיית המזון, הוא שותף לכל תהליך הייצור של אוכל ומשקה החל מתכנון מוצרים חדשים ואיתור חומרי הגלם עבורם ועד לשלב העיצוב, האריזה וההובלה למדף. מדעי המזון הם המסלול הטבעי למי שרוצה להיות קרוב לצלחת. מסלול הלימודים האינטגרטיבי מאפשר השתלבות מוצלחת במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות המשיקות לה: מפעלי מזון, מעבדות בתחומי מדעי החיים, מוסדות מחקר ופיתוח, מוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית ושרותי המזון, מכוני תקינה ובקרת איכות, וכן בחברות תכנון.
מקום הלימודים
תל חי, הגליל העליון
מתכונת הקורס
שלוש שנים עם אפשרות לפריסה של עד 4 שנים, ונדרשות 132 נקודות זכות אקדמאיות
נושאי הלימוד
- קורסי חובה במקצועות הבסיס: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה.
- קורסים מתקדמים: הביוכימיה, הגנטיקה, והמיקרוביולוגיה.
- לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: תזונה, אנליזה, כימיה וביוכימיה של המזון
- סניף תל-חי - המכללה האקדמית
הסילבוס של מדעי המזון - תואר ראשון טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!