מדעי המזון - תואר ראשון

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

לוגו
טכנולוג מזון הוא כיום גורם משמעותי ביותר בתעשיית המזון, הוא שותף לכל תהליך הייצור של אוכל  ומשקה החל מתכנון מוצרים חדשים ואיתור חומרי הגלם עבורם ועד לשלב העיצוב, האריזה וההובלה למדף. מדעי המזון הם המסלול הטבעי למי שרוצה להיות קרוב לצלחת. מסלול הלימודים האינטגרטיבי מאפשר השתלבות מוצלחת במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות המשיקות לה: מפעלי מזון, מעבדות בתחומי מדעי החיים, מוסדות מחקר ופיתוח, מוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית ושרותי המזון, מכוני תקינה ובקרת איכות, וכן בחברות תכנון.
 
מקום הלימודים
תל חי, הגליל העליון
 
מתכונת הקורס
שלוש שנים עם אפשרות לפריסה של עד 4 שנים, ונדרשות 132 נקודות זכות אקדמאיות
 
נושאי הלימוד
- קורסי חובה במקצועות הבסיס: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה.
- קורסים מתקדמים: הביוכימיה, הגנטיקה, והמיקרוביולוגיה.
- לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: תזונה, אנליזה, כימיה וביוכימיה של המזון
לוגו
  • סניף תל-חי - המכללה האקדמית

הסילבוס של מדעי המזון - תואר ראשון טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!