אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / קורס יין / קורס יין בתל אביב והמרכז

לפניכם מגוון קורסים בתחום קורס יין בתל אביב והמרכז אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אם הגעתם לחפש קורס יין בתל אביב והמרכז אז אתם מבינים את היתרונות שיש לאזור זה להציע:
מרכז הפעילות הארצית כמעט בכל תחום נמצא בתל אביב, וכפועל יוצא מכך שמסלולי הלימוד של קורס יין מציעים את מיטב המורים והנגישות למרכזי הפעילות גבוהה ביותר. מכיוון שהתחרותיות והביקוש גבוהים מאוד בתל אביב והסביבה גם ההיצע של מוסדות הלימוד גדול. דבר שיכול מצד אחד לבלבל אך מהצד השני כדאי שתבדקו בכל מכללה המלמדת קורס יין בתל אביב והמרכז מה מייחד את מסלול הלימוד שלה ולמה כדאי דווקא ללמוד שם. אם גדלתם ואתם מתגוררים באזור אז אתם כבר נהנים מכל דרכי התחבורה שיש לעיר להציע. אם לא - דעו שהעיר מרושתת בתשתית תחבורתית הכוללת: אוטובוסים,מוניות שירות וכמובן מוניות פרטיות, רכבת ואפילו אפשרות השכרת אופניים.
באזור תל אביב והמרכז נכללים ישובים וערים כמו חולון, ראשון לציון, רמת גן, תל אביב, כפר סבא ומכללות רבות שביניהן

  • מכללת רמת גן שנמצאת בר"ג - סניף רמת גן
  • מכללת שורק - בי"ס ליין שנמצאת בת.ד. 102 טל שחר - סניף מושב טל שחר
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את קורס יין בתל אביב והמרכז, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על קורס יין בתל אביב והמרכז

נמצאו 8 קורסים

כימיה של יין ומעבדת יקב בוטיק


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
קורס להקניית ידע בתהליכים כימיים וביוכימיים ביין, וקישור אותו הידע לפעולות בשטח, טיפולים ובדיקות מעבדה. התהליכים בהם עוסק המסלול הם חימצון וחיזור ביינות, שימוש ב-SO2, היווצרות חומצת חומץ, אלדהידים ואתיל
קורסים בתל אביב והמרכז

פגמים ביין


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
הקורס עוסק בגורמי פגמים שונים ביין, דרכים למניעתם ודרכים לטפל בהם. ההרצאות כוללות חלק מעשי בו  טעימת יינות עם הפגמים הרלוונטיים.   מקום הלימודים קיבוץ נחשון, ליד מחלף לטרון   מתכונת הקורס 3 מפגשים בשעות 18:30- 21:30   קהל
קורסים בתל אביב והמרכז

אשכול טעימות יין


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
קורס טעימות יין ייחודי המשלב טעימה של תמיסות שונות, יינות בתהליך עשייתם ויינות מוגמרים. מטרות הקורס הן הקניית מיומנויות טעימה - יכולת ניתוח יינות ושימוש נכון ב"שפת היין", פיתוח הבנה
קורסים בתל אביב והמרכז

בציר ליינן


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
קורס הכולל תיאוריה, עבודה מעשית, טעימה וניתוח יין בשלבי הכנתו. מסלול זה מתמקד בעונת הבציר, אותה הוא מלווה החל מדיגום הענבים בכרם, דרך מלאכת הבציר עצמה, הכנת התירוש לתסיסה, טעימת
קורסים בתל אביב והמרכז

הכנת יין בחביות


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
חוויית יקב אמיתית. במהלך הקורס כל משתתף מייצר יין בחבית עץ אלון בת 225 ליטר. הקורס משלב בתוכו שלושה מרכיבים: הרצאות בנושא עשיית יין, מפגשי טעימה מיוחדים ומפגשי טיפול ביין.
קורסים בתל אביב והמרכז

יין - קורס "אשכול כרם"


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
העמקת הידע וההבנה בגידול כרם יין. הקורס נותן למשתתפיו כלים בהקמת כרם, טיפולו, וניתוח פוטנציאל איכות הענבים בכרם. כל זאת מתוך הראייה של גידול ענבים לייצור יין איכותי. במסגרת הקורס
קורסים בתל אביב והמרכז

הכנת יין - קורס מעשי


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
במסע של טעם וריח, צעד אחר צעד, עוברים משתתפי הקורס את כל שלבי הכנת היין. החל מהבשלת הענבים בכרם, דרך בצירתם עם הנץ החמה, יישון היין ועד למילוי הבקבוקים ולהשקת
קורסים בתל אביב והמרכז

קורס ברמנים


זמן אמיתי בית ספר לברמנים בע"מ
תחום האלכוהול בישראל הינו תחום מתפתח, ומספר הברים שנפתחים הולך וגדל מדיי שנה, דבר זה נובע מתרבות האלכוהול אשר החלה לחדור לישראל לפני כ-20 שנה. ברמנים זוכים לעבוד באווירה כיפית
קורסים בתל אביב והמרכז
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

אופציות – הדרך להרוויח בגדול

אופציות הן אולי המכשיר הפיננסי המסוכן ביותר, אך מי שמתמחה בתחום יכול להרוויח סכומים גבוהים במיוחד בכל עסקה. אופציה הינה

קורס ברמנים - רגע לפני שנרשמים

משרת ברמן יכולה להיות רווחית מאוד לצעירים וסטודנטים, אך בנוסף לכסף מדובר בעבודה מהנה המשלבת חיי תרבות ולילה סוערים. 

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

נטורופתיה – הדרך לבריאות טבעית

המונח "נטורופתיה" הוטבע לראשונה על ידי ד"ר ג'ון שול, הומיאופת גרמני בשנת 1895. המונח התייחס בעיקר לטיפולים

קורס ברמנים - המקצוע, הקורס ואפשרויות העבודה

כידוע, עולם האלכוהול מתקדם מעת לעת, ותמיד נחמד לדעת מה המשקה הבא שתוכלו להציע ללקוחותיכם מעבר לשולחן (יתרה מזאת, נחמד יותר

עוזרים לייננים להשיג איכות ואחידות

חבית יין הנה ייחודית, תוצר של האש החשופה והחום ששימשו את החבתן לכיפוף וקליית לוחות העץ. עם השנים, פיתח כל יצרן חביות

חמש סיבות לעשות קורס ברמנים, ועוד אחת

סיבה מספר אחת: בגלל החבר'ה שלושה מתוך חמשת חבריך הטובים ביותר נרשמו כבר לקורס ברמנים ואתה עדיין מתלבט. אתם

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום קורס יין בתל אביב והמרכז