אתר קורסים / עוזרים לייננים להשיג איכות ואחידות

עוזרים לייננים להשיג איכות ואחידות

12/09/2019 | ד"ר ג'ים סוואן

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מבדקים פנימיים


מכללת מסד
מערכות ניהוליות נועדו לשם הבטחת ביצוע אפקטיבי של יעדים ארגוניים בהתאם למדיניות, לדרישות ולתקנים, תוך מיצוי אופטימלי של יכולות הארגון. מבדק פנימי הוא אחד הכלים היעילים ביותר להשגת מטרה זו.
חיפהרמת גן

ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה


מכללת מישלב
מטבחים מוסדיים אינם דומים בדבר למטבחים הפרטיים שלנו בבית, ולכן על מנת לנהל באופן יעיל מטבח מסוג זה יש לרכוש את הכלים המתאימים לכך. קורס זה יעניק לכם ידע וכלים
תל-אביב

הבטחת ובקרת איכות תעשייתית


המכללה האקדמית כנרת - היחידה ללימודי חוץ
קורס מקצועי בחסות האיגוד הישראלי לאיכות, להכשרת מאבטחי איכות במפעלים וארגונים. הצלחת המפעל או הארגון מחייבת תכנון נכון של שלבי הייצור או השירות, החל בשלב חומרי הגלם ועד לשיווק ושירות
כנרת - ליד צומת צמח

קורס יין


בית הראשונות
יין טוב הוא חוויה של חושים המפגישה צבעים, ריחות וטעמים והערכת איכותו של היין הפכה כבר מזמן מנחלתם של מספר משוגעים לדבר נפוץ אשר כל אאחד ואחת צריך להכיר, בטח
עמק חפר - ביתן אהרון

הבטחת איכות ובקרת איכות


המכללה - מכון התקנים הישראלי
בקרת האיכות עוסקת בתכנון ובבקרה של איכות תהליכי העבודה התפעוליים בארגון ואיכות המוצר לאורך כל שלבי הייצור והאספקה. בקורס נלמד על גישות וכלים יישומיים היוצקים תוכן מקצועי לתוך מסגרת ניהול
תל-אביבפנים ארגוני אצל הלקוח

נאמני תברואה ובטיחות מזון


רימונים
קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל
טבריה

לימודי יין


מכללת אוהלו - בית הספר ללימודי תעודה
יש לכם הזדמנות להצטרף למקצוע עתיק ומרגש אשר משלב טעמים, ריחות וצבעים עם עסק ריווחי ומעניין. תכנית היין שאנו מציעים משלבת לימודים אקדמיים עם פרקטיקה אשר מאפשרת צבירת נסיון במהלך הלימודים. היינות
קצרין

אשכול טעימות יין


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
קורס טעימות יין ייחודי המשלב טעימה של תמיסות שונות, יינות בתהליך עשייתם ויינות מוגמרים. מטרות הקורס הן הקניית מיומנויות טעימה - יכולת ניתוח יינות ושימוש נכון ב"שפת היין", פיתוח הבנה
קיבוץ נחשון

הנדסת איכות


מכללת כרמל בטיחות
הנדסת איכות הוא מקצוע חיוני לכל מפעל תעשיה או ארגון המספק שירותים המחייבים עמידה בתקנים. יישום תורת המקצוע מבטיח כי השירותים והמוצרים הניתנים אכן עומדים בתקנים המיועדים, מיוצרים ונמסרים ברמה
חיפהפנים ארגוני בכל הארץ

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

המכללה הרב תחומית

לסטודנטים ולבוגרים סיוע במציאת מקום עבודה, מלגות לימודים מיוחדות לנרשמים