הכנת יין - קורס מעשי

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

במסע של טעם וריח, צעד אחר צעד, עוברים משתתפי הקורס את כל שלבי הכנת היין. החל מהבשלת הענבים בכרם, דרך בצירתם עם הנץ החמה, יישון היין ועד למילוי הבקבוקים ולהשקת הכוסות החגיגית. זוהי חוויה שרק מעט אוהבי יין זכו לה בשלמותה. הקורס מקנה למשתתפים, כלים וידע, להמשיך ולהכין יין בעצמם. תכנית הקורס עשירה, מקיפה ומכוונת ללימוד מעשי של הכנת יין מבציר הענבים באוגוסט ועד ביקבוק היין ביוני, ידע תיאורטי נרחב והתנסות מעשית לצד טעמים וריחות. כל משתתף לוקח חלק פעיל בכל שלבי תהליך הכנת היין, ויוצר יין ביכורים אישי, כשהוא מלווה בהדרכה מקצועית וצמודה של יינן היקב. הקורס ייחתם בהשקת יינות חגיגית, ובתומו ייטלו עמם המשתתפים את היינות שהפיקו, להמשך התיישנות, מעקב ולמידה בביתם.

 

מקום הלימודים

קיבוץ נחשון, ליד מחלף לטרון

 

מתכונת הקורס

18 מפגשים, מרצה הקורס הינו ניר שחם, יינן יקב שורק, בוגר הפקולטה לחקלאות ברחובות, מעביר את הקורס מזה 15 שנים. מרצה אורח בקורס: היינן ד"ר ארקדי פפיקיאן, יינן יועץ בעל תואר שלישי בייננות.

 

קהל היעד

לכל חובבי היין, ומתאים הן למתחילים והן למנוסים שבהם.

 

נושאי הלימוד

- הבשלת הענבים בכרם
- בציר
- מעיכה
- תסיסה
- יישון היין
- ביקבוק
עשיית יין- קורס מעשי

תמונה באתר קורסים
  • סניף קיבוץ נחשון

הסילבוס של הכנת יין - קורס מעשי טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!