מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

הקורס עוסק בגורמי פגמים שונים ביין, דרכים למניעתם ודרכים לטפל בהם. ההרצאות כוללות חלק מעשי בו  טעימת יינות עם הפגמים הרלוונטיים.

 

מקום הלימודים

קיבוץ נחשון, ליד מחלף לטרון

 

מתכונת הקורס

3 מפגשים בשעות 18:30- 21:30

 

קהל היעד

יצרני יין והעוסקים בעולם עשיית היין

 

הסמכה

תעודת בוגר יקב שורק – בי"ס לעשיית יין

 

נושאי הלימוד

- פגמים שמקורם בחמצון: הכימיה בתגובת חמצון, חיזור בתירוש וביין, גורמים מאיצי חמצון ומעכבי חמצון בתהליך, טיפול ביינות מחומצנים. טעימת יינות מחומצנים
- פגמים מיקרוביאליים: עולם המיקרואורגניזמים בתירוש וביין, בקטריות שמרים ועובשים הגורמים לפגמים ביין והתנאים להופעתם.
- הפגם, דרכים למניעתו ולטיפול בו. טעימת יינות עם פגמים מיקרוביאליים
- פגמים שמקורם בטכנולוגיה ובבקבוק: פגמי גופרית, חוסר יציבות ביין והופעת משקעים ועכירות,
- מחלת הפקק TCA, חלבונים ביין, דרכי מניעה וטיפול בכל פגם. טעימת יינות פגומים

פגמים ביין

תמונה באתר קורסים
  • סניף קיבוץ נחשון

הסילבוס של פגמים ביין טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!