ימי כיף לארגונים היא דרך נפלאה ומעניינת לגבש את צוות העובדים בארגון, להעשיר את הדעת ולהוציא את העובדים משגרת העבודה. במסגרתם ניתן לבחור שורה ארוכה של פעילויות ואטרקציות בתחומים שונים כדוגמת ספורט, ספורט אתגרי, טיולי טבע, סיורים מודרכים, חוויות משחק, טיולי מדבר, ימי בריכה, הרצאות וסדנאות אישיות ומקצועיות וכדומה.
ימי כיף לארגונים הפכו לכלי חשוב ומרכזי בידי ארגונים רבים המעוניינים לאפשר לעובדיהם לעשות הפסקה משגרת העבודה, באופן שירומם את רוחם ובסופו של דבר יסייע להם לשמור על רמה גבוהה של תפוקה ופיריון בעבודה, ולהעשיר אגב כך גם את חייהם האישיים והמקצועיים.
ימי כיף כוללים במרבית המקרים את האלמנטים הבאים שיש לקחת בחשבון: תחילה יש לדאוג להמשך תפקוד הארגון בצורה טובה גם כאשר מרבית העובדים נעדרים ממנו. יש לדאוג לריכוז העובדים והסעתם ליעד המתוכנן. יום כיף אופייני מתחיל בארוחת בוקר קלאסית כי על בטן מלאה הכל נראה טוב יותר. לאחר מכן מבצעים את הפעילויות המתוכננות בהתאם ליום הכיף שנקבע. ארוחת צהריים, המשך יום הכיף וחזרה בשעות אחר הצהריים או הערב לקראת פיזור.
ימים כאלה הם חלק חשוב ומרכזי בבניית שביעות רצון גבוהה של העובדים ממקום עבודתם. ימי כיף אלה מתאימים למעשה לכל סוג של ארגון, בכל תחום ובכל גודל. העובדה היא שתרבות זו נהוגה רק בארגונים גדולים ומצליחים, ובארגונים ציבוריים וממשלתיים, אך ישנה חשיבות ליישם ימי כיף דומים גם בקרב ארגונים בינוניים וקטנים, שיכולים באמצעותם להבטיח תפקוד טוב יותר של העסק על ידי העלאת רמת שביעות הרצון של העובדים, הפחתת קצת תחלופת העובדים, והגברת היעילות והפיריון של העובדים.
ימי כיף יכולים להיערך במגוון רחב של מתחמים הכוללים את התשתיות הנדרשות ליום הכיף המתוכנן כדוגמת בריכה, אולם הרצאות, אולם הפעלה וכדומה.
מתחמים אלה המתאימים לפעילות ימי כיף לארגונים, קיימים בכל עיר ועיר ברחבי הארץ, כדוגמת חיפה, תל אביב, ירושלים, אילת, קריית שמונה ובאר שבע, ויכולים להתקיים גם בישובים קטנים כדוגמת קיבוצים, מושבים וכפרים ציוריים.