גאות דהאן הינה מעצבת פנים, המתמחה בעיצוב ותכנון מטבחים למעלה מ- 15 שנים.
במהלך תקופה זו היא ליוותה משפחות משלב התכנון, ועד שלב קניית המטבח, תכננה אולמות
תצוגה, והכשירה עשרות מעצבי מטבחים אשר השתלבו בחברות מטבחים נחשבות בארץ.
במשך כעשור שימשה גאות כמנכ"לית של חברת מטבחים בבעלות משפחתית,
ו
כיום היא עומדת בראש "המרכז המקצועי לעיצוב ותכנון מטבחים"
אשר הוקם עבור
אלה המעוניינים לפתח קריירה ייחודית ומבוקשת מאוד בתחום המטבחים.
בקורסים של המרכז הושקעה מחשבה רבה וניתן דגש לשילוב אנשים המגיעים ללא ניסיון קודם בעולם העיצוב, וזאת במטרה להכשיר את מעצבי המטבחים הטובים ביותר בעזרת תבניות החשיבה גאות והספר המקצועי שכתבה.
מקום הלימודים
זום.
מתכונת הקורס
הקורס נמשך כחודש.
תנאי קבלה
הקורס מיועד למעצבי פנים, נגרים, בעלי חברות מטבחים ואנשים עם זיקה
לעולם העיצוב בעלי ידע בסיסי במחשב.
קהל היעד
קורס ייחודי וחדשני המאפשר לאנשים בעלי זיקה
לעולם העיצוב להפוך למעצבי מטבחים בשיטה ייחודית אשר פותחה על ידיי גאות דהאן.
הסמכה
תעודה מטעם המכללה
.
נושאי הלימוד
- תולדות המטבח: המטבח בעת העתיקה, המטבח המודרני
- תכנון המטבח הביתי
, סטנדרטיזציה וייעול המטבח
- מהם תפקידיהם של מעצבי המטבחים?
- הפסיכולוגיה שמאחורי המכירה והקניה
- סגנונות תקשורת
- חמישה סגנונות עיצוב למטבח הישראלי וההבדלים בין סגנונות
העיצוב בארץ ובחו"ל
- מבנה המטבח ובחירת הצורה הנכונה על פי מידות החלל
- חלוקת המטבח לאזורים
- מהם האזורים הנגישים ביותר במטבח?
- תכולת המטבח: מה נכנס ולאן
- רצף עבודה חכם במטבח
- מודל טיידפור: ארבעה כללים לתכנון נכון וללא טעויות
- כללים ומידות עוגן בתכנון המטבח
- הנדסת אנוש במטבח
- אי במטבח: סוגי איים שונים, צורתם, יתרונותיהם, מידות,
מעברים, גבהים, ישיבה נכונה
- מיקום המיקרוגל והתנור במטבח - "משטחים חמים"
- נקודות אספקה: גז, חשמל, מים ומיקום הנקודות במטבח
- תרגול בתכנון מטבח בסיסי, אנגלי, יחידות מיוחדות, כתב כמויות,
תיק לקוח