צריך עזרה?

077 7060890

דף הבית קורסים מקצועים הנדסאים בגרויות פסיכומטרי ימים פתוחים פיקדון חיילים משוחררים מוכר לגמול השתלמות
מיקום באתר: דף הבית » בישול, אפייה ויין » קורס קונדיטוריה » קונדיטורה לנשים
בחר לפי תחום לימוד

כל הקטגוריות

לימודי שוק ההון
לימודי נדל"ן
קורסים לגמול השתלמות
מזכירות, משרד וחשבונאות
לימודי מחשבים
קורסים בניהול
לימודי חשמל
לימודי מקצוע טכני
לימודי קוסמטיקה, טיפוח ויופי
אופיס ותוכנות משרדיות
ביטוח, סחר בינ"ל, יעוץ פנסיוני
קורסים מקצועיים
הנדסאים
לימודי גרפיקה
לימודי עיצוב
אמנות ויצירה
רפואה משלימה ואלטרנטיבית
קורסים ברכב ונהיגה
פנים ארגוני
שיווק ומכירות
לימודי פסיכומטרי, בגרויות ומבחני מיון
מיסטיקה, רוחניות ופיתוח אישי
מקצועות טיפוליים ופרא רפואים
ייעוץ ואימון coaching
לימודי הורות וזוגיות
חינוך והדרכה
ספורט, התעמלות ותנועה
הרצאות, סדנאות וגיבוש
לימודי תיאטרון, מוסיקה, משחק וצילום
תקשורת, פרסום ואירועים
לימודי שפות
לימודי תיירות וטיולים
בטיחות, בנייה, אחזקה וריתוך
בעלי חיים
לימודי איכות הסביבה, גינון ונוף
בישול, אפייה ויין
ניהול עסקי מזון
סדנאות בישול
קורס אפייה
קורס בישול
קורס ברמנים
קורס יין
קורס קונדיטוריה
השכרת כיתות לימוד
בחר לפי קהל יעד
בחר לפי סיווג אחר
בחר לפי אזור
JCI בית הספר לאומנות הבישול

קונדיטורה לנשים

מסלול לימוד לנשים בתחום הקונדיטוריה המעוניינות להשתלב בענף המזון או לשפר את כישוריהן הביתיים.תוך שימת דגש על התנסות מעשית כבר מתחילת הקורס, שימוש בחומרי גלם משובחים, התנסות בטכניקות ושיטות מתקדמות,...
מידע כללי
פרטים נוספים
אודות מוסד הלימוד

מסלול לימוד לנשים בתחום הקונדיטוריה המעוניינות להשתלב בענף המזון או לשפר את כישוריהן הביתיים.תוך שימת דגש על התנסות מעשית כבר מתחילת הקורס, שימוש בחומרי גלם משובחים, התנסות בטכניקות ושיטות מתקדמות, וצוות מרצים בכיר. עם סיום הקורס נוכל לסייע לתלמידות למצוא מקום להתמחות.

 

מקום הלימודים

ירושלים

 

מתכונת הקורס

8 שבועות, 2 מפגשים בשבוע, ימים ג' ו-ה' בשעות 9:30 עד 12, 18:00 עד 21:30.


מחיר

5000 ש"ח

 

קהל היעד

נשים

 

הסמכה

תעודת הסמכה מטעם JCI .

 

נושאי הלימוד

שבוע 1-בצקים פריכים, עוגיות, הכרת סוגי השומן השונים, תחליפי חמאה וחלב

שבוע 2-טרטים מתוקים ,קלתיות אפויות וסוגי מילוי שונים מתוקים, פירות טריים ומשומרים, גלאזורות.

שבוע 3-מבחר קישים פרוה לכל ארוע.

שבוע 4- עוגות ומאפי שמרים, עבודה עם שמרים, חלות, בבקה, קראנץ, לחמניות מתוקות

שבוע 5- בצקי שמרים כרוכים ובצק עלים, מאפים מתוקים ומלוחים

שבוע 6-עוגות-בסיסי טורטים ומרנגים שונים, קלתיות ובסיסים לעוגות, קרם פטיסייר פרוה

שבוע 7-עוגות-מוסים , קרמים, גלאזורות, עוגות ויטרינה, הכרת חומרי גלם פרוה בתעשיה

שבוע 8-שוקולדים פראלינים ובונבונים פרוה, טימפור ועבודה עם שוקולד, הכנת גנאשים ומילויים שונים


 
מס' מפגשים:16
קהל יעד:קורסים למגזר הדתי, קורסים לנשים בלבד, קורסים לגילאי 18 ומעלה
איש קשר:יוחנן
כתובת:ירושלים
מחיר:5000 ש"ח
פרטים נוספים:* לימודי ערב
בית הספר לאומנות הבישול הכשר נוסד ב-2003 והינו המוסד הקולינארי "למהדרין" היחיד מסוגו בעולם. בית הספר ממוקם במבנה אבן עתיק ויפיפה בסגנון טוסקני, 20 דקות מירושלים, למרגלות הנופים של הרי יהודה. זהו בית ספר בסגנון בוטיק המעניק לתלמידים את מלוא תשומת הלב המקצועית והאישית.
אנו גאים בארבעת המטבחים התעשייתיים וב'היכל האוכל' שלנו - חדר הדגמה, שבו כל תנועות השף מצולמות בזמן אמת, ומוקרנות לסטודנטים על מסך רחב. מפעם לפעם אנו עורכים 'ערבי מסעדה' בהם צוות הסטודנטים מתנסה בניהול האופרציה המלאה שבהפעלת מסעדה. החל מבניית התפריט, סידור השולחנות, הכנת המנות והקינוחים, שיווק וניהול האירוע וקבלת משוב אותנטי מהאורחים וצוות המורים.
אורכם של הקורסים הוא כשישה חודשים. אנו דוגלים בהשתתפות פעילה ובלימוד תוך התנסות, כרוצים לאמר, מי שלא מתנסה ואף טועה, לא מצליח. הקורסים המיועדים לקהל המקומי הם:
קורס בישול מקצועי - קולינאריה, פטיסרי ויין, מיועד לגברים/נשים (בהפרדה) המתעתדים להשתלב בענף הגסטרונומיה הכשרה.
קורס בישול בסיסי - קולינאריה, יסודות הפטיסרי, יין, מיועד לגברים/נשים (בהפרדה), בשלנים חובבים ואוהבי הקלינאריה.
במסגרת קורסים אלו אנו מציעים, לצד לימודי הבישול, הרצאות בנושאי כשרות, הבנה עסקית וניהולית של המטבח ושל עסקים בתחום ההסעדה הכשרה. התכנית הקולינארית כוללת גם שיעורים להערכת יינות.
בבית הספר לאומנות הבישול הכשר אין מעונות לסטודנטים, אולם ניתן סיוע לסטודנטים במציאת פתרונות דיור באיזור בית שמש וירושלים.
בזכות המוניטין וקשרי החוץ הטובים של בית הספר עם מוסדות ומסעדות כשרות בארץ ובחו"ל, ניתנת לבוגרי הקורס המקצועי אפשרות בלתי רגילה לסטאז' במסעדות הכשרות המובילות בעולם.
עם הדיפלומה שלנו ביד, בוגרי הקורסים יכולים למצוא תעסוקה כסו-שף
(sous chef) ,מנהלי מטבח, ותפקידים רבים אחרים בתעשיית המזון הכשר
מצא אותנו ב-‪Google+
מפת אתר לגולש  |   פרסם באתר  |   תנאי שימוש
חברת לידר בע"מ (קורסים)
בית ברק, רחוב הרברט סמואל 37, חדרה
טלפון: 077-5501133
פקס: 153-4-6323192
מייל: leader@leaderltd.co.il
 
© כל הזכויות שמורות לאתר