קונדיטוריה מקצועית Pastry Chef

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

לוגו
תוכנית לימודים עדכנית להקניית כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות ובטכנולוגיה המתקדמת. הסילבוס ייחודי וכולל תכנים בהתאם לדרישות הגבוהות המקובלות בחו"ל. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים תוך התנסות תעסוקתית במיטב הקונדיטוריות המובילות בארץ ובחו"ל. התעודה המוענקת בסיומו בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, ארה"ב ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בכל מקום בעולם.
 
מקום הלימודים

קריית אתא
 
מתכונת הקורס
תשעה חודשים בימי שלישי בשעות 18:00-22:00. בין המרצים: לירן גרודה, שחר דבח ואביעד פרומן
 
קהל היעד
כל אוהבי האפייה המעוניינים לרכוש מקצוע מבוקש
 
תנאי קבלה
אנגלית בסיסית, ראיון קבלה
 
הסמכה
תעודה מטעם המכללה ומטעם התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל
 
נושאי הלימוד
- מבוא לעולם הקונדיטוריה
- ציפוייים גלזורות וחומרי קשירה
- שילוב טעמים
- סוכרים ומלחים
- ביצים וסוגי מרנגים
- שמנים ושומנים
- מטבח מולקולארי
- בצקים
- שוקולד
- לחמים ומחמצות
- ניפוח סוכר
- קונפיסרי
- גלידות
קונדיטוריה מקצועית Pastry Chef
לוגו
  • סניף קריית אתא

הסילבוס של קונדיטוריה מקצועית Pastry Chef טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!