קונדיטוריה קלאסית

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

הקורס מעניק את כל היסודות הנדרשים לאפיה וליצירת מאפים מקצועיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה קלאסיות וחדשות, תוך שימת דגש על מבנה חומרי הגלם השונים, וחשיפה למושגים ולטכניקות. הקורס משלב ידע תאורטי ומעשי  עם מיטב הטכניקות והמתכונים המתקדמים בתחום.


מקום הלימודים
ירושלים .
 

מתכונת הקורס
12 מפגשים בני 4 שעות כל אחד.
  
קהל יעד
נשים, הקורס מתאים לציבור הדתי והחרדי.
 
הסמכה
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.

נושאי הלימוד

  • בצק פריך - עוגיות מסוגים שונים, עוגות פאי, טארטים וקישים
  • בצק רבוך - פחזניות , אקלרים, פרופיטרולים ועוד
  • בצק עלים , פילו ושטרודל
  • שמרים - כללים בסיסיים, בצק בסיסי ללחם וללחמניות, פיצות , פוקאצ'ות
  • בצק שמרים לעוגות קראנץ וקרואסון
  • מרנג: צרפתי , שוויצר ואיטלקי, הקצפה נכונה, זילוף ואפיה
  • עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים וקישוטים
  • פרלינים, טרפלס קינוחים ועוגות עם שוקולד .
  • קינוחים קלאסיים וקינוחי כוסות
  • עוגות גבינה
  • פטיפורים- הכנת מנות קטנות ומקושטות
  • שיטות עבודה לכמויות
  • סניף ירושלים

הסילבוס של קונדיטוריה קלאסית טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!