אם אתם שוקלים להירשם לקורס קונדיטוריה, אם אתם מתגוררים באזור הצפון, ואם אין לכם מושג בנוגע למה שיש לאזור להציע מבחינת הכשרות בתחום, קבלו את כל המידע הדרוש לכם כדי לקדם את שאיפתכם לעסוק בקונדיטוריה, כתחביב או כמקצוע.
 
אבל למה לי בכלל ללמוד קונדיטאות?
קונדיטאות היא תחום מקצועי שהולכים ללמוד בדרך כלל מתוך אהבה לאפייה. אנשי מקצוע שעובדים בתחום טוענים שמדובר במקצוע שהוא אומנות של ממש. בעבר, היו קינוחים נחלתם של עשירים בעלי אמצעים בלבד, אך בעידן שבו שלטת תרבות השפע, ועבור הסועד הממוצע הארוחה היא רק תירוץ לקינוח שמגיע בסופה, הקונדיטוריה הפכה לתחום מאוד מבוקש, שתמיד יש בו עבודה והמציע משרות מגוונות בענפים שונים: מלונאות, מסעדנות ובתי קפה. מלאכת האפייה עבור רבים היא תענוג של ממש. בין אם מדובר ביכולת ליצור טעמים חדשים ולשחק עם טעמים קיימים, ובין אם זוהי ההנאה הכרוכה ביכולת לגרום לאחרים הנאה- כל מי שעוסק בתחום הקונדיטוריה מדבר על אהבה גדולה למקצוע, ועל כן לימודי קונדיטאות מתאימים לאלה שבאמת אוהבים לאפות, ושהקונדיטאות מרגיעה אותם ומשרה עליהם נינוחות ושלווה.
 
באיזה בית ספר לומדים קורס קונדיטוריה בצפון?
בית הספר רימונים וסניף מכללת השף בחיפה הם בתי הספר המובילים בלימודי קונדיטוריה המציעים קורס קונדיטוריה בצפון. כל בתי הספר הללו פותחים את דלתותיהם לשלושה קהלי יעד עיקריים: לכל מי שעוסק בתחום, אך לא עבר הכשרה מקצועית פורמלית ומסודרת בעבר. לכל אלו שהבינו, כי הם נמצאים בתחום המקצועי הלא נכון ועל כן הם מעוניינים לעשות הסבה לתחום שאליו יש להם תשוקה ממשית. ולכל מי שרוצה לעסוק בקונדיטוריה כתחביב וזקוק לכלים נוספים.
 
בתי הספר שהוזכרו לעיל נחשבים מקצועיים בתחומם ובעלי שם, והם עומדים בדרישות קפדניות של בתי הספר לבישול המוכרים בעולם. הם מציעים קורסים שונים בתחום הקונדיטוריה, המתמקדים כל אחד מהם בנישה ספציפית, כמו אומנות הקונדיטוריה, קורס אפייה לנשים, קורס עיצוב ופיסול בבצק סוכר ועוד, כאשר המטרה היא שכל מתעניין ימצא את הקורס המתאים לו. בנוסף מציעים קורסים מקיפים, במתכונת ארוכה, המתפרסים על פני כמה חודשים, ושאמורים להקנות למשתתפים את הידע והכלים הדרושים כדי להשתלב בתעשיית המלונאות, המסעדנות או בתחום הקונדיטוריה.

מגוון הנושאים הנלמדים במהלך קורס קונדיטוריה בצפון הוא רב. הנה הצצה קטנה לנושאים הללו: מנות קינוח, תורת חומרי הגלם, ענייני כשרות, שוקולד ופרלינים, פיסול במרגרינה, פטיפורים, מלאכת הזילוף, עוגות חתונה, ציור על בצק סוכר, עוגות מתנה באריזה יפה, תזונה, מרנג, טכניקות בטמפרור שוקולד, עיצוב מנות ופרזנטציה ועוד. שכר הלימוד יכול לנוע מכמה אלפי שקלים בודדים ועד למעלה מ-20 אלף שקלים.
העלויות תלויות ברמה המקצועית של המוסד הנבחר, במוניטין שלו, בהיקף הנושאים הנלמדים בקורס ובסוג הציוד בו ייעשה שימוש במסגרת ההתנסות המעשית. תנאי הקבלה הם בדרך כלל השכלה תיכונית ולעיתים אף ראיון קבלה, שנועד לבחון את רצינות המועמד ואת התאמתו לתוכנית הלימודים. 

קרא עוד על קורס קונדיטוריה בצפון

נמצאו 11 קורסים

קורס לקישוט ועיצוב עוגות בבצק סוכר- חיפה


חנות קטנה ומתוקה
קורס לקישוט ועיצוב עוגות בבצק סוכר 4 מפגשים 3 שעות כל מפגש - הקורס איכותי ויסודי כל הסודות וכל הטיפים המקצועיים למבוגרים - בחיפה והסביבה הקורסים כוללים חומרים וציוד
קורסים בצפון

עיצוב ופיסול בבצק סוכר


מכללת השף
הכשרה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הקונדיטאות והטבחות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה   מקום הלימודים תל אביב, ירושלים, באר שבע,
קורסים בצפון

קונדיטאות ומאפים


מכללת און ליין
הכשרה כקונדיטורים בעלי ידע מקצועי המאפשר להם להשתלב בשוק באופן עצמאי בחנויות ועסקי קונדיטוריה, לעבוד באופן עצמאי כעסקים זעירים, או להשתלב בעבודה בבתי מלון ובמקומות אירוח שונים. בסיום הקורס ייערך
קורסים בצפון

יסודות הקונדיטאות והמגדנאות


רימונים
אם שוב לא הצליחה העוגה, הסופלה תמיד נופל והקישוט יוצא מרוח, בואו לקבל את הפתרונות המעשיים והמקצועיים, ולרכוש את כל הידע המקצועי הנדרש תוך כדי התנסות מעשית. הקונדיטאות היא אומנות
קורסים בצפון

קונדיטוריה מקצועית Pastry Chef


D'mark
תוכנית לימודים עדכנית להקניית כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות ובטכנולוגיה המתקדמת. הסילבוס ייחודי וכולל תכנים בהתאם לדרישות הגבוהות המקובלות בחו"ל. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים תוך התנסות תעסוקתית במיטב
קורסים בצפון

קונדיטוריה


מכללת השף
תכנית הכשרה עדכנית ומהנה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה, מקנה כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק.
קורסים בצפון

קורס להכנת פרחי סוכר וזרי סוכר- חיפה


חנות קטנה ומתוקה
קורס להכנת פרחי סוכר וזרי סוכר לעוגות רומנטיות וחתונה 2 מפגשים כ-4 שעות כל מפגש הקורסים כוללים חומרים וציוד הקורסים מודרכים ע"י מורה לאומנות וקונדיטורית שביחד -- עיצוב עוגות
קורסים בצפון

קונדיטאות מגדנאות סוג 1


רימונים
הקניית מיומנויות בענף הקונדיטאות והכרת האיפיונים המרכזיים במשרת הקונדיטור, חשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה הכשרה מלאה כקונדיטורים לבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.   מקום הלימודים טבריה   מתכונת הקורס 8 חודשים בלימודי בוקר. שלב
קורסים בצפון

קונדיטוריה


Get Cake School
תוכנית הכשרה מקצועית אינטרנטית ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בינלאומי, בשיטת הספרינט המודולרי, אשר מאפשרת לכם להכין כל קינוח חדש בצורה מושלמת, מרמת התיאוריה ועד להכנת הקינוחים ברמה הגבוהה ביותר. במהלך הלימודים תקבלו
קורס אינטרנטי

קונדיטאות - אומנות האפייה


אוניברסיטת בן גוריון באילת - הכשרה מקצועית
קונדיטאות היא הדובדבן שבקצפת בענף הקולינארי. העוסקים במקצוע נדרשים לרגישות אסתטית ויכולת אמנותית לעיצוב המוצר ומתבטאת בציור, קישוט, גרפיקה ופיסול. העבודה בתחום כוללת הכנת דברי מאפה, לחמים, עוגות, קינוחים, רטבים
אילת

קונדיטוריה קלאסית


הקמפוס הקולינרי
הקורס מעניק את כל היסודות הנדרשים לאפיה וליצירת מאפים מקצועיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה קלאסיות וחדשות, תוך שימת דגש על מבנה חומרי הגלם השונים, וחשיפה למושגים ולטכניקות. הקורס משלב ידע
ירושלים
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

קורסים בקונדיטוריה: המתכון למקצוע טעים

התיאבון, החשק והפיתוי כולנו מכירים את ריחן הנהדר של עוגות חמות ופריכ ות, היוצאות ממש בזה הרגע מתנור האפייה החם והלוהט.

קורס קונדיטוריה - מותק של לימודים

הגיע הרגע הגדול, החתן והכלה פורסים את העוגה. הגשתי פרוסה אל פי ומיד חשתי אכזבה. העוגה הייתה לא טעימה, שמנונית, והורגשו גבישי סוכר בציפוי.

לימודי קונדיטוריה - כל אחת רוצה להיות קרין גורן

מקצוע הקונדיטוריה הופך מאוד פופולארי בשנים האחרונות וזוכה ליוקרה רבה. בשל הביקוש ההולך וגובר ללימודי קונדיטוריה נפתחים

לטעום מכל הכיוונים: מגוון סדנאות בישול ואפייה

קורסי בישול ואפייה נחשבים לקורסים מבוקשים ביותר ולו רק בגלל שבסופם זוכים המשתתפים לאכול את מה שבישלו, הרבה יותר מאשר תרתי משמעי.