אתר קורסים / בישול, אפייה ויין / קורס בישול
בקטגוריית קורס בישול מוצגים בפניכם את כל הקורסים שיש לעבור בדרך להסמכה של שף. בתחום הזה קיים קשר חזק מאוד בין שנות הניסיון המקצועי המוכח שרכש המועמד לבין איזה קורס עליו לקחת. העבודה המעשית נלקחת בחשבון ואף הכרחית בהתמקצעות לקראת התואר המקצועי הסופי. בנוסף אפשר למצוא קורסי בישול ביתי לחובבים, לימודי התמקצעות נקודתיים כמו למשל מזון בריא או טבעוני, לצד הכשרת מקצוענים לעבודה בשירותי הסעדה, קייטרינג, בתי אוכל מכל הסוגים ובכל היקף. תחום הטבחות והבישול נהנה מפיקוח מקצועי ממלכתי של משרד התמ"ת. הכשרת היסוד באומנות הבישול - טבחות סוג 1, אורכת קרוב לשנה, ועם הניסיון המקצועי ניתן לשדרג את ההסמכות והיכולות בדרגות 2, 3, ו-4, ודרגה 5, שהיא הסמכת שף. לימודי כל עלייה והרחבה בדירוג אורכים כחצי שנה.
קורס בישול
באופן עקרוני, ללמוד לבשל כנראה כל אחד יכול, אך כדי לבשל טוב, להבין את הצורך של הסועד ואת תכונות חומרי הגלם מומלץ להרשם לקורס מקצועי מתאים. תוכניות הבישול הפופולאריות אשר מציפות את מסכי הטלויזיה כיום הפכו את התחום למבוקש, אך גם ממחישות את הקשיים שאיתם מתמודד הטבח. במסגרת הלימודים תרכשו גם אתם את הכלים להתמודד מול הקשיים וגם להצליח לבשל נכון וטעים.
ניתן להבדיל בין לימודי מקצוע מסודרים בפיקוח משרד הכלכלה, לבין סדנאות בישול קצרות יותר, בהן נרכשת מיומנות בתחום צר יותר ופונקציונלי. לפני ההרשמה בדקו מי יהיה המורה שלכם, קורסים ברמה גבוהה במיוחד מועברים באמצעות שפים ידועים ולכן הם הקורסים הכי מומלצים ומבוקשים. מהצד השני ברור לכם היום שכל מי שאוחז בתואר שף הוא אדם בעל ניסיון מקצועי רב וניתן ללמוד ממנו רבות.

למי זה מתאים
לכל מי שאוהב לבשל ורוצה להתמקצע בתחום, למי שעבד במטבחים או חיילים משוחררים שעבדו במטבח - הניסיון הזה נחשב כניסיון מקצועי אשר יאפשר במהירות גבוהה יחסית להתקדם במסלול הטבחות. וגם למי שרוצה להעמיק את התחביב ולהרחיב את הידע. קורס בישול מקצועי ניתן ללמוד בבתי המלון בהרצליה, ירושלים ותל אביב וכן בעוד ערים מרכזיות.

קרא עוד על קורס בישול

נמצאו 6 קורסים

אומנות הבישול סוג 5 - מסלול הסמכה לשפים


רימונים
לימודים מתקדמים כהכנה למבחני הסיום לצורך הסמכת משרד הכלכלה לתואר "שף". המונח שף הוא קיצור המונח הצרפתי Chef de Cuisine - "ראש המטבח", וכשמו כן הוא. זוהי ההסמכה הבכירה ביותר
טבריה

יסודות אומנות הבישול והטבחות


רימונים
תוכנית לימודים עשירה ומגוונת לרכישת מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי, לצד כללי בישול נכון ומיצוי מקסימלי של חומרי הגלם. מטרת הלימודים היא להקנות יכולות מקצועיות בענף, לטפח את כלי אומנות
טבריה

"פותחים שולחן" בישול לחובבים


רימונים
קנו לעצמכם מתנה - סדנאות בישול ואפיה אשר ילמדו אתכם כל נושא קולינרי שתבקשו. שיעורים מהנים וחוויתיים שיעזורו לכם להפתיע משפחה וחברים במאכלי עמים, פשטידות, לחמים וקינוחים מיוחדים ומקוריים. בואו
טבריה

טבחות סוג 1 - אומנות הבישול


רימונים
המוטו של התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית הוא "אומנות הבישול היא אומנות החיים", ואכן אומנות הבישול תפסה זה מכבר את מקום מקצוע ה"טבחות". לא עוד פעילות מכנית על פי כללים מוגדרים,
טבריה

בישול A la cart


רימונים
הקורס המיועד לטבחים בלבד, ובבסיסו התמחות והכשרה קולינרית בענף המסעדנות לכל אלו העוסקים במקצוע הטבחות. עיקר הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה, שם מתרגלים הכנת מנות בשיטת a la carte,
טבריה

בישול סוג 4,3,2 - לימודי המשך מתקדמים


רימונים
מקצוע הטבחות מאפשר התקדמות מקצועית מסודרת ועקבית עד לתואר שף. כל עלייה בדרגת הסיווג המקצועי מחייבת לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות בטבחות מטעם משרד הכלכלה. שיפור השכלתו המקצועית של הטבח לא
טבריה
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

קורס בישול לכולם

בסוף השבוע הקרוב תבשלו לאורחים. גם לכם יש מטבח מודרני ומאובזר, אתם קונים את החומרים, מארגנים את המטבח וניגשים למלאכה.

לטעום מכל הכיוונים: מגוון סדנאות בישול ואפייה

קורסי בישול ואפייה נחשבים לקורסים מבוקשים ביותר ולו רק בגלל שבסופם זוכים המשתתפים לאכול את מה שבישלו, הרבה יותר מאשר תרתי משמעי.

יש טעם ללמוד בישול ואפייה

ההנאה שבישיבה בבית ובאכילה לא תמיד מסתיימת ומסתכמת בלעיסת המזון בלבד. בפעמים לא מעטות האכילה עצמה היא המפתח לפתיחת מנעולי

כיצד לבחור ולהירשם לקורסים בבישול

בין הקורסים הפופולאריים ביותר הוא קורס בישול מקצועי. קורסים אלו מועברים על ידי שפים ומיועדים לאנשים שמעוניינים לעבוד בתחום או לבשל ברמה מקצועית.

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום קורס בישול