לימודים עיוניים והתנסות מעשית בהכנה ובבישול של מגוון תפריטים המבוססים על המטבח הקלאסי והישראלי, על מגוון הרכביהם במטרה להכשיר טבחים לבתי מלון וענפי אירוח נוספים בהתאם לתקנים מקצועיים בינלאומיים. בוגרי המסלול נקלטים בקלות ובהצלחה במקומות תעסוקה כמו מלונות, מסעדות, אולמות ארועים, שירותי קייטרינג, מוסדות ציבור, בתי-ספר, קיבוצים, בתי-חולים וצה"ל. על פי התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית "אומנות הבישול היא אומנות החיים", ואכן תחום הטבחות אשר נתפס בעבר כמקצוע טכני בעיקרו, מקבל כיום יחס של אומנות. השינוי התפיסתי מעיד על הגישה המזמינה כיום את בעל המקצוע לבטא את יוזמה, דמיון ויצירתיות קולינרית. לא מעט אשפי מטבח הפכו לכוכבי תקשורת ותרמו להפיכת המקצוע למבוקש ויוקרתי.
מקום הלימודים
אילת
מתכונת הקורס
12 חודשים בשני שלבים: שלב א'- חודש ראשון 5 ימי לימודים בשבוע בין השעות 08:00-15:00 שלב ב' - 3 ימי לימודים בשבוע ו- 3 ימי עבודה באחד המלונות, המסעדות או אולמי השמחות
קהל היעד
הלימודים מוכרים לתשלום על חשבון פיקדון חיילים משוחררים
תנאי קבלה
10 שנות לימוד, שליטה בעברית ואנגלית ברמה בסיסית, מבחן מיון, ועדת קבלה
הסמכה
תעודת מקצוע סוג 01 בטבחות של משרד התמ"ת ותעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת.הקורס בסבסוד ובפיקוח משרד התמ"ת.
נושאי הלימוד
- סדנאות טבחות עיוני ומעשי
- בישול אסיאתי
- תזונה,
- שרות ואירוח,
- ביקורת מזון ומשקאות
- מסעדנות
הסילבוס של טבחות סוג 1 טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!