בישול A la cart

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

הקורס המיועד לטבחים בלבד, ובבסיסו התמחות והכשרה קולינרית בענף המסעדנות לכל אלו העוסקים במקצוע הטבחות. עיקר הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה, שם מתרגלים הכנת מנות בשיטת a la carte , וכן סיורי לימוד מעשי במסעדות באיזור הצפון ומפגשים עם שפים אורחים.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
100 ש"ל, 20 מפגשים בשעות 09:00-13:00 במשך 4 חודשים
 
קהל היעד
כל מי שעוסק בתחום הטבחות, בוגרי קורסי טבחות בעלי סיווגים מקצועיים
 
הסמכה
תעודת גמר מקצועית של מכללת רימונים
 
נושאי הלימוד
בקורס יעשה שימוש מעשי בבשרים יוקרתיים: סינתיה, פילה, אנטריקוט, צלעות טלה, כבש, חלקי פנים, בעלי כנף מיוחדים, וכן שימוש בדגים יוקרתיים. לצוות ההדרכה יצטרפו גם שפים אורחים כמו גילי אלטמן ממסעדת שף אמירי הגליל ואילן רוברג ממסעדת שף רוברג. כמו כן יתקיים סיור מקצועי במסעדות מפורסמות באזור המרכז ומפגש עם שפים המנהלים אותן.

בישול רימונים אתר קורסים

תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של בישול A la cart טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!