אתר קורסים / יש טעם ללמוד בישול ואפייה

יש טעם ללמוד בישול ואפייה

15/09/2022 | נדב

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

ניהול מזון, משקאות ומסעדות


רימונים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
טבריה

בישול


אורט דן גורמה
אם ברצונכם ללמוד לבשל כמו השפים הגדולים בעולם, אצלכם במטבח, ולקבל אינספור מחמאות על הבישול שלכם, ועל הידע וההיכרות שלכם עם מטבחים שונים ומגוונים, קורס זה בהנחיית השף יוסי בן
תל-אביב

בישול למסעדות A La Carte


מכללת השף
הכשרה בתחום הבישול והקולינריה ופתיחת דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, או הקמת עסק בתחום. תכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה המקנה כלים
תל-אביבבאר שבעירושלים

ברמנים


מכללת ברמאסטר
 מטרת המסלול היא לצייד בכל הכלים, הידע התאורטי והמעשי להשתלבות מהירה ומקצועית על הבר בכל מקום עבודה. תוכנית לימודים מקיפה, מודרנית ועדכנית בליווי מדריכים מנוסים ומובחרים, שנותנים את הנשמה בשביל
חיפהתל-אביבירושליםראשון לציוןבאר שבעבית שאןהרצליהאשדוד

אומנות הקולינריה המקצועית


Urban Culinary School
התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
חיפה

קונדיטוריה קלאסית


הקמפוס הקולינרי
הקורס מעניק את כל היסודות הנדרשים לאפיה וליצירת מאפים מקצועיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה קלאסיות וחדשות, תוך שימת דגש על מבנה חומרי הגלם השונים, וחשיפה למושגים ולטכניקות. הקורס משלב ידע
ירושלים

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

המכללה הרב תחומית

לסטודנטים ולבוגרים סיוע במציאת מקום עבודה, מלגות לימודים מיוחדות לנרשמים