לפניכם מגוון קורסים בתחום קורס אפייה באזור השרון אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אזור השרון מתפתח מאוד בשנים האחרונות. פרוייקטים גדולים של הפשרת קרקעות חקלאיות לבנייה הגדילו מאוד את כמות התושבים בערים ומתוקף כך גם את הצרכים של אותם תושבים לשירותי חינוך, השכלה ולימודי תעודה. בנוסף גם מקומות עבודה רבים נפתחו באזור השרון ואפשרויות תעסוקה לאנשי מקצוע גדלו ועכשיו זה זמן מתאים ללמוד קורס אפייה ולהתחיל בקריירה.
באזור השרון נכללים ישובים וערים כמו רעננה, מדרשת רופין, נתניה, פתח-תקווה, בית ברל ומכללות רבות שביניהן

    השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את קורס אפייה באזור השרון, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

    קרא עוד על קורס אפייה באזור השרון

    נמצאו 6 קורסים

    אפיית לחם מקצועית - סוד אפיית הלחם


    רימונים
    אפיית לחם היא מלאכה קלה; אמנם רבים נרתעים ממנה משום שלבי התהליך המתמשכים, אך העבודה אינה קשה כלל, ואין להשוות בינה לבין למוצר תעשייתי דומה. הריח האופף את המטבח והסיפוק
    טבריה

    שף פטיסיירי


    הקמפוס הקולינרי
    מסלול אשר יהפוך אתכם לאנשי מקצועי בתחום הקונדיטוריה והמאפים המעוצבים. הקורס כולל את כל יסודות הקונדיטוריה הפטיסרי והאפייה כולל קונדיטוריה קלאסית וקונדיטוריית בוטיק, והוא משלב עבודה מעשית, כך שכל התלמידים
    ירושלים

    קונדיטוריה מהדרין


    אורט דן גורמה
    קורס קונדיטוריה מקצועי ומקיף המוכר על ידי איגוד השפים  WACS. זהו מסלול מקיף, יסודי אשר כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפיה והקינוחים, תוך התבססות על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי. במהלך הלימודים
    תל-אביב

    אפיה לחובבים


    רימונים
    אם שוב העוגה לא הצליחה, ואין לכם מושג איך לקשט אותה נכון, בואו והצטרפו לסדנת שיעורי אפייה, במהלכה כל משתתף מרדד, לש, מקציף ואופה בעצמו, תרגול מעשי והדגמות של השף
    טבריה

    קונדיטוריה


    אורט דן גורמה
    קורס מעשי אשר יעניק לכם ידע ונסיון ביסודות הפטיסרי הצרפתי. הלימודים כוללים טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת שף-קונדיטורים מקצועית מהמובילות בישראל. המסלול כולל לימודי קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל
    תל-אביב

    קונדיטאות ומאפים


    מכללת און ליין
    הכשרה כקונדיטורים בעלי ידע מקצועי המאפשר להם להשתלב בשוק באופן עצמאי בחנויות ועסקי קונדיטוריה, לעבוד באופן עצמאי כעסקים זעירים, או להשתלב בעבודה בבתי מלון ובמקומות אירוח שונים. בסיום הקורס ייערך
    נצרת
    Personal Service

    אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

    עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

    שלח פניה

    מאמרים

    כיצד לבחור ולהירשם לקורסי בישול

    קורס בישול מקצועי הוא אחד הקורסים הכי פופולריים שיש. קורסים אלו מיועדים לאלה הרוצים ללמוד לבשל בצורה מקצועית. קיימים מספר

    לימודי אפייה – להפוך את התשוקה למקצוע

    חולמים להוציא מהתנור לחמים ריחניים, עוגות מרשימות וקינוחים שמצטלמים כמו באינסטגרם? כולנו מכירים את ריחן הנהדר

    התמודדות עם קונפליקטים במטבח

    אם חשבתם שלא ניתן ללמוד דבר במטבח מלבד לאפות ולבשל, חשבו שנית. מסתבר שבמטבח כמו במקום העבודה, לא חסרות סיבות לקונפליקטים.

    יש טעם ללמוד בישול ואפייה

    בישול ואפייה הם הרבה מעבר להכנת ארוחות, הם שילוב בין יצירתיות, דיוק ואהבה. כל מנה היא ביטוי אישי, כל עוגה היא יצירה קטנה שמרגשת אחרים.