שף פטיסיירי

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

מסלול אשר יהפוך אתכם לאנשי מקצועי בתחום הקונדיטוריה והמאפים המעוצבים. הקורס כולל את כל יסודות הקונדיטוריה הפטיסרי והאפייה כולל קונדיטוריה קלאסית וקונדיטוריית בוטיק, והוא משלב עבודה מעשית, כך שכל התלמידים יוכלו לבצע פיזית את כל הפעולות הנדרשות ולהתמקצע בהן.

בסיום המסלול יוכלו התלמידים להשתלב בתחום הקונדיטוריה במקומות עבודה מגוונים או לעבוד כקונדיטורים עצמאיים, הן בקונדיטוריה מקצועית והן קונדיטורית בוטיק ביתית.
 
מקום הלימודים
ירושלים .
 

מתכונת הקורס
56 מפגשים, 5 שעות כל מפגש.
  
קהל יעד
נשים בלבד הקורס מתאים לציבור הדתי והחרדי.
 
הסמכה
תעודה מטעם הקמפוס הקולינרי ומטעם איגוד השפים הישראלי.
 
נושאי הלימוד

  • טכניקות יסוד, מונחים מקצועיים, שפת הפטיסרי
  • תברואה ובטיחות מזון
  • הבנת המבנה של חומרי הגלם, פיזיולוגיה של החומרים ותכונותיהם.
  • טימפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק
  • יצירת קישוטים ודקורציות
  • בצק פריך, בצק שמרים, בצק עלים, לחמים
  • מרנגים, טארטים, טארטלטים, פחזניות  ופרופיטרולים
  • עוגות ויטרינה, עוגות בוטיק, עוגות גבינה
  • שוקולד, מוסים, גנאשים, פרלינים ופטיפורים
  • קינוחים אישיים, קינוחי צלחת, קינוחים בכוסות וקינוחים מיניאטוריים
  • עיצוב וקישוט עוגות
  • פתיחת עסק פרטי
  • סניף ירושלים

הסילבוס של שף פטיסיירי טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!