אתר קורסים / בישול, אפייה, ברמנים ויין / קורס בישול / קורס בישול - קורסים לאקדמאים
בקטגוריית קורס בישול מוצגים בפניכם את כל הקורסים שיש לעבור בדרך להסמכה של שף. בתחום הזה קיים קשר חזק מאוד בין שנות הניסיון המקצועי המוכח שרכש המועמד לבין איזה קורס עליו לקחת. העבודה המעשית נלקחת בחשבון ואף הכרחית בהתמקצעות לקראת התואר המקצועי הסופי. בנוסף אפשר למצוא קורסי בישול ביתי לחובבים, לימודי התמקצעות נקודתיים כמו למשל מזון בריא או טבעוני, לצד הכשרת מקצוענים לעבודה בשירותי הסעדה, קייטרינג, בתי אוכל מכל הסוגים ובכל היקף. תחום הטבחות והבישול נהנה מפיקוח מקצועי ממלכתי של משרד התמ"ת. הכשרת היסוד באומנות הבישול - טבחות סוג 1, אורכת קרוב לשנה, ועם הניסיון המקצועי ניתן לשדרג את ההסמכות והיכולות בדרגות 2, 3, ו-4, ודרגה 5, שהיא הסמכת שף. לימודי כל עלייה והרחבה בדירוג אורכים כחצי שנה.
קורס בישול
באופן עקרוני, ללמוד לבשל כנראה כל אחד יכול, אך כדי לבשל טוב, להבין את הצורך של הסועד ואת תכונות חומרי הגלם מומלץ להרשם לקורס מקצועי מתאים. תוכניות הבישול הפופולאריות אשר מציפות את מסכי הטלויזיה כיום הפכו את התחום למבוקש, אך גם ממחישות את הקשיים שאיתם מתמודד הטבח. במסגרת הלימודים תרכשו גם אתם את הכלים להתמודד מול הקשיים וגם להצליח לבשל נכון וטעים.
ניתן להבדיל בין לימודי מקצוע מסודרים בפיקוח משרד הכלכלה, לביןסדנאות בישול קצרות יותר, בהן נרכשת מיומנות בתחום צר יותר ופונקציונלי. לפני ההרשמה בדקו מי יהיה המורה שלכם, קורסים ברמה גבוהה במיוחד מועברים באמצעות שפים ידועים ולכן הם הקורסים הכי מומלצים ומבוקשים. מהצד השני ברור לכם היום שכל מי שאוחז בתואר שף הוא אדם בעל ניסיון מקצועי רב וניתן ללמוד ממנו רבות.

למי זה מתאים
לכל מי שאוהב לבשל ורוצה להתמקצע בתחום, למי שעבד במטבחים או חיילים משוחררים שעבדו במטבח - הניסיון הזה נחשב כניסיון מקצועי אשר יאפשר במהירות גבוהה יחסית להתקדם במסלול הטבחות. וגם למי שרוצה להעמיק את התחביב ולהרחיב את הידע. קורס בישול מקצועי ניתן ללמוד בבתי המלון בהרצליה, ירושלים ותל אביב וכן בעוד ערים מרכזיות.

קרא עוד על קורס בישול - קורסים לאקדמאים

נמצאו 23 קורסים

טבחות לבתי קפה


STARTER
כמות בתי הקפה בארץ הולכת וגדלה, וככל שיש יותר בתי קפה עולה הצורך בטבחים מוכשרים אשר יוכלו להעניק ללקוחות מזון איכותי, אסתטי וטעים. קורס זה יעניק לכם הכשרה במקצוע מבוקש
אזור המרכז

טבחות סוג 5


דן גורמה
לימודים והכשרה למבחני סוג 5 מטעם משרד הכלכלה לבעלי וותק מקצועי בן תשע שנים לפחות, או שעבדו שנה כטבח סוג 4, או שנתיים כטבח סוג 3, ומבקשים לקבל את הסיווג המקצועי
חיפה

"פותחים שולחן" בישול לחובבים


רימונים
קנו לעצמכם מתנה - סדנאות בישול ואפיה אשר ילמדו אתכם כל נושא קולינרי שתבקשו. שיעורים מהנים וחוויתיים שיעזורו לכם להפתיע משפחה וחברים במאכלי עמים, פשטידות, לחמים וקינוחים מיוחדים ומקוריים. בואו
טבריה

פרופשונאל שף


הקמפוס הקולינרי
אם אתם אוהבים לבשל, ורוצים להפוך את התחביב הזה למקצוע, מסלול לימודים זה יעניק לכם את הכלים שיאפשרו לכם להגשים את מטרתכם. במהלך המסלול תרכשו שיטות עבודה ייחודיות המיועדות לבישול בכמויות
ירושלים

טבחות


מכללת השף
 ההתפתחות הגדולה של העולם הקולינארי הן בארץ ובעולם מגבירה את הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים בשוק העבודה. תכנית לימודים עדכנית ומהנה זו מכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. המסלול מקנה כלים ומיומנויות
תל-אביבחיפהבאר שבעירושליםראשון לציון

בישול, קונדיטוריה ואפייה באיטליה


קמפוס לימודים בחו"ל
מאכלים איטלקיים וקינוחים מיוחדים מכל העולם, טכניקות בישול ואפייה וכמובן חוויה תרבותית בבית הספר "אפיצ'וס" הממוקם בפירנצה. בית הספר קיים מעל 600 שנה, ונחשב לבין הטובים בעולם. שפים בעלי ניסיון
לימודים בחו"ל

טבחות סוג 1


אוניברסיטת בן גוריון באילת - הכשרה מקצועית
לימודים עיוניים והתנסות מעשית בהכנה ובבישול של מגוון תפריטים המבוססים על המטבח הקלאסי והישראלי, על מגוון הרכביהם במטרה להכשיר טבחים לבתי מלון וענפי אירוח נוספים בהתאם לתקנים מקצועיים בינלאומיים. בוגרי
אילת

אומנות הקולינריה המקצועית


Urban Culinary School
התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
חיפה

אומנות הבישול טבחות סוג 1


דן גורמה
הכשרה מקצועית מקיפה לפיתוח קריירה ומיומנות בענף המטבחים במסעדות, מלונות, ושאר שירותי הסעדה והזנה, המעניקה אופק תעסוקתי רב שנים, ואפשרויות פיתוח מקצועי ואישי עד לדרגת שף. מטרות הלימודים הן חינוך
חיפה

טבחות סוג 2


דן גורמה
לימודים והכשרה למבחנים סוג 2 מטעם משרד הכלכלה, קורס המיועד לבעלי ותק מקצועי בטבחות של חמש שנים ומעלה, או שעבדו שנתיים לפחות כטבחים סוג 1, ומבקשים לקבל סיווג מקצועי מתקדם.
חיפה

אומנות הקולינריה המקצועית


דן גורמה
הכשרה בבישול מקצועי עבור המעוניינים להתמחות באומנות הבישול למסעדות. לימודים מעשיים ועיוניים להקניית יסודות המקצוע לבישול נכון, תוך בחירה קפדנית של חומרי הגלם ומיצוי המיטב מהם בתהליך הכנתם. תוכנית הלימוד
חיפה

בישול סוג 4,3,2 - לימודי המשך מתקדמים


רימונים
מקצוע הטבחות מאפשר התקדמות מקצועית מסודרת ועקבית עד לתואר שף. כל עלייה בדרגת הסיווג המקצועי מחייבת לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות בטבחות מטעם משרד הכלכלה. שיפור השכלתו המקצועית של הטבח לא
טבריה

יסודות אומנות הבישול והטבחות


רימונים
תוכנית לימודים עשירה ומגוונת לרכישת מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי, לצד כללי בישול נכון ומיצוי מקסימלי של חומרי הגלם. מטרת הלימודים היא להקנות יכולות מקצועיות בענף, לטפח את כלי אומנות
טבריה

טבחות סוג 3


דן גורמה
לימודים והכשרה למבחנים סוג 3 מטעם משרד הכלכלה לבעלי ותק מקצועי של לפחות שבע שנים או שעבדו שנה לפחות כטבח סוג 2, ומעוניינים לשדרג את הסיווג המקצועי שלהם. בתום הלימודים
חיפה

אומנות הבישול סוג 5 - מסלול הסמכה לשפים


רימונים
לימודים מתקדמים כהכנה למבחני הסיום לצורך הסמכת משרד הכלכלה לתואר "שף". המונח שף הוא קיצור המונח הצרפתי Chef de Cuisine - "ראש המטבח", וכשמו כן הוא. זוהי ההסמכה הבכירה ביותר
טבריה

בישול למסעדות A La Carte


מכללת השף
הכשרה בתחום הבישול והקולינריה ופתיחת דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, או הקמת עסק בתחום. תכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה המקנה כלים
תל-אביבבאר שבעירושלים

טבחות סוג 4


דן גורמה
לימודים והכשרה למבחני סוג 4 מטעם משרד התמ"ת עבור בעלי ותק מקצועי בטבחות של שמונה שנים ומעלה, או שעבדו שנה לפחות כטבח סוג 3, וברצונם לקבל סיווג מקצועי גבוה יותר.
חיפה

בישול A la cart


רימונים
הקורס המיועד לטבחים בלבד, ובבסיסו התמחות והכשרה קולינרית בענף המסעדנות לכל אלו העוסקים במקצוע הטבחות. עיקר הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה, שם מתרגלים הכנת מנות בשיטת a la carte,
טבריה

טבחות סוג 1


דן גורמה
קורס עבור טבחים מקצועיים בעלי ותק של 3 שנים לפחות להסמכת טבחות סוג 1 עם תעודה ממשלתית מטעם האגף הבכיר להכשרה ולפיתוח כ"א במשרד הכלכלה. הלימודים מקנים ידע ותכנים הנדרשים
חיפה

טבחות סוג 1 - אומנות הבישול


רימונים
המוטו של התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית הוא "אומנות הבישול היא אומנות החיים", ואכן אומנות הבישול תפסה זה מכבר את מקום מקצוע ה"טבחות". לא עוד פעילות מכנית על פי כללים מוגדרים,
טבריה

בישול גורמה


הקמפוס הקולינרי
הקורס מעניק כלים במטבח הגורמה ומושגים נרחבים מעולם הבישול, ובמהלכו תלמדו שיטות קיצוץ מקצועי, סגנונות שונים של אפיה ובישול, טיגון, אידוי, הקפצה וצלחות. מקום הלימודים ירושלים.   מתכונת הקורס 10 מפגשים, 40 שעות לימוד.    קהל יעד הקורס
ירושלים

לימודי בישול באוסטרליה


קמפוס לימודים בחו"ל
אוסטרליה היא יעד נחשק ללימודי בישול וקונדיטוריה, ומציעה אפשרות ללמוד מקצוע מבוקש בערים שוקקות. יעדים תיירותיים אשר הופכים את חיי הסטודנטים למגוונים ומיוחדים. "לה קורדון בלו" בסידני, הינו בית הספר
לימודים בחו"ל

בישול ביתי מקצועי


דן גורמה
מטרתו של קורס בישול ביתי מקצועי ומתקדם זה הוא העמקת הידע בבישול והכנת מתכונים ומנות גורמה מורכבות ויוקרתיות, בכדי לאפשר לבוגריו להתעלות ביכולותיהם הקולינריות. הקורס כולל הכרה ותרגול של שיטות
חיפה
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

קורס בישול לכולם

בסוף השבוע הקרוב תבשלו לאורחים. גם לכם יש מטבח מודרני ומאובזר, אתם קונים את החומרים, מארגנים את המטבח וניגשים למלאכה.

לטעום מכל הכיוונים: מגוון סדנאות בישול ואפייה

קורסי בישול ואפייה נחשבים לקורסים מבוקשים ביותר ולו רק בגלל שבסופם זוכים המשתתפים לאכול את מה שבישלו, הרבה יותר מאשר תרתי משמעי.

יש טעם ללמוד בישול ואפייה

ההנאה שבישיבה בבית ובאכילה לא תמיד מסתיימת ומסתכמת בלעיסת המזון בלבד. בפעמים לא מעטות האכילה עצמה היא המפתח לפתיחת מנעולי

כיצד לבחור ולהירשם לקורסים בבישול

קורס בישול מקצועי הוא אחד הקורסים הכי פופולריים שיש. קורסים אלו המיועדים לאלה הרוצים ללמוד לבשל בצורה מקצועית. קיימים מספר

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום קורס בישול - קורסים לאקדמאים