קונדיטוריה מקצועית

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

לוגו
מסלול הכשרה למעוניינים לעסוק בקונדיטוריה באופן מקצועי, כעסק עצמאי או בענף המלונאות. הקורס שם דגש מיוחד על בריאות ומוצרים בריאים, ובמהלכו נלמד עולם הקונדיטוריה לאורכו ולרוחבו; חומרי גלם ושיטות אפיה, עוגות רושם ועוגיות קלאסיות, בצקי יסוד, שוקולד, קישים ומנות דקורציה, תאוריה ועקרונות התזונה הבריאה. הלימודים כוללים כמובן הדגמות ותרגול מעשי רב, ובסוף היום כל אחד לוקח לביתו את מה שהכין.
 
מקום הלימודים
קרית שמונה
 
מתכונת הקורס
140 ש"ל, 20 מפגשים. ערכת קונדיטור בשווי 1000 ₪ לכל משתתף. רכזת הקורס: גב' אושרת סולימני, שף קונדיטורית בארה"ב ובארץ, בוגרת הולידיי אין ואסטלה, שף קונדיטור מלון גליליון.
 
תנאי קבלה
ריאיון אישי
 
הסמכה
תעודת הסמכה של קונדיטור מטעם מכללת אשכולות
 
נושאי הלימוד
- קינוחים ללא סוכר, ללא גלוטן וטבעוניים
- שמרים רגיל וכרוך, עלים, רבוך, עיסת תופין, מתוח, שטרודל וינאי
- סופלה, פרלינים, גנאשים
- לחמים, לחמניות, בייגל, פוקצ'ות
- פאי מתוקים ומלוחים
- פלורנטינה, מקרונים, אוריוריו, קאפקייק, "טים טם"
- מנות קינוח חדשניות ומנות ויטרינה
- קרמים, רטבים ומרנג
- קינוחים מולקולריים וקלסיקה צרפתית
קונדיטוריה מקצועית
לוגו

הסילבוס של קונדיטוריה מקצועית טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!