מסלול הכשרה למעוניינים לעסוק בקונדיטוריה באופן מקצועי, כעסק עצמאי או בענף המלונאות. הקורס שם דגש מיוחד על בריאות ומוצרים בריאים, ובמהלכו נלמד עולם הקונדיטוריה לאורכו ולרוחבו; חומרי גלם ושיטות אפיה, עוגות רושם ועוגיות קלאסיות, בצקי יסוד, שוקולד, קישים ומנות דקורציה, תאוריה ועקרונות התזונה הבריאה. הלימודים כוללים כמובן הדגמות ותרגול מעשי רב, ובסוף היום כל אחד לוקח לביתו את מה שהכין.
מקום הלימודיםקרית שמונה
מתכונת הקורס140 ש"ל, 20 מפגשים. ערכת קונדיטור בשווי 1000 ₪ לכל משתתף. רכזת הקורס: גב' אושרת סולימני, שף קונדיטורית בארה"ב ובארץ, בוגרת הולידיי אין ואסטלה, שף קונדיטור מלון גליליון.
תנאי קבלהריאיון אישי
הסמכהתעודת הסמכה של קונדיטור מטעם מכללת אשכולות
נושאי הלימוד- קינוחים ללא סוכר, ללא גלוטן וטבעוניים
- שמרים רגיל וכרוך, עלים, רבוך, עיסת תופין, מתוח, שטרודל וינאי
- סופלה, פרלינים, גנאשים
- לחמים, לחמניות, בייגל, פוקצ'ות
- פאי מתוקים ומלוחים
- פלורנטינה, מקרונים, אוריוריו, קאפקייק, "טים טם"
- מנות קינוח חדשניות ומנות ויטרינה
- קרמים, רטבים ומרנג
- קינוחים מולקולריים וקלסיקה צרפתית