טכנולוגיה של האפייה

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים
העמקת הידע הטכנולוגי לקונדיטורים וטבחים בתורת החומרים עמם הם עובדים. באמצעות היכרות זו יוכלו לשפר מוצרים רבים, להאריך את חיי המדף שלהם, ולמנוע תקלות, תוסבר הסיבה לכל מקרה קלקול, וכיצד ניתן לפתור ולמנוע אותה באמצעים מקצועיים. מהי פעילות מים, מהו PHוחשיבותו הטכנולוגית במוצרי מאפה. כיצד לפעול להארכת חיי המדף, למנוע התפתחות עובשים של כל קבוצת מאפים.
 
מקום הלימודים
טבריה
 
מתכונת הקורס
10 מפגשים בימי רביעי בשעות 09:00-14:00, המרצה: יעל אביטל מהנדסת מזון (B.A / MSC) יועצת מזון בכירה לחברות רבות בתחום
 
קהל היעד
קונדיטורים וטבחים מקצועיים
 
נושאי הלימוד
- מיקרוביולוגיה והיגיינה של מזון
- שמנים ושומנים
- פחמימות, סוכרים ועמילנים
- מה בין תחליפי סוכר לממתיקים
- חלבונים וביצים
- אמולסיות
- עוגות בחושות
- קמחים ומשפרי אפייה
- חומרי תפיחה ושמרים
- תקנות משרד הבריאות
- תוספי מזון
- מוצרי בריאות
טכנולוגיית אפייה רימונים אתר קורסים
תמונה באתר קורסים
  • סניף טבריה

הסילבוס של טכנולוגיה של האפייה טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!