אתר קורסים / פנים ארגוני / הרצאות לארגונים / הרצאות לארגונים בירוחם
אחת הדרכים לפתח כישורי עובדים, לגבש צוותים ולבנות מערכת מאוחדת ובעלת מרץ וחזון היא על ידי יזמה של הבוסים או של העובדים שבאה לידי ביטוי בצורת הרצאות לארגונים. כאשר כל העובדים באותו ארגון שומעים הרצאה בנושא מסוים, יש בזה גם משום פיתוח אישי של כל אחד מהעובדים בארגון, וגם פיתוח קולקטיבי של כל העובדים כגוף אחד אשר יכול לדבר באותה שפה, באותה טרמינולוגיה שהיא ייחודית להם, ותורמת להרגשה של גיבוש ואף "גאוות יחידה".

ארגונים רבים מכנסים את העובדים שלהם אחת לתקופה מסיבות שונות. ההתכנסויות יכולות להיות סביב חג, הצלחה גדולה, השקה של מוצר, רצון למתן הוקרה או תודות למי בארגון. ההתכנסות יכולה להיות סביב יום מיוחד בשנה: יום המשפחה, יום האישה, יום ה... ועוד.

באותה התכנסות, כחלק מהתוכנית האומנותית כדאי ביותר להביא מרצה אשר ייתן הרצאה לאנשי הארגון סביב נושא שייבחר על ידי ההנהלה ו/או חברי הוועד באותו ארגון. הרצאה לא צריכה להישמע כמו עניין מפחיד או מאיים. לעומת בדרן, סטנדאפיסט או מופע שירה, להרצאה יכול להיות ערך מוסף – תוכן משמעותי איתו ילכו חברי הארגון הביתה, והוא גם יילווה אותם עוד ימים ארוכים בעבודה. הרצאה יכולה להיות עם תוכן חשוב ומעניין, ויחד עם זאת מועברת בדרך משעשעת, ונינוחה.

אם רוצים לייעל את עבודת הארגון, וליצור בו שפה ייחודית איתה יכולים אנשי הארגון להזדהות, כדאי שבהרצאה יהיו נוכחים כל אנשים הארגון, החל משיכבת הניהול הבכירה, דרך דרגי הביניים, ועד העובדים הזוטרים ביותר באותו ארגון. הרצאות מעניינות יכולות לתרום לכל אחד באותה מידה, גם לאב הבית בארגון, למזכירה ולמנהלת הלשכה.

יש מספר חברות אשר מציעות תכנים בהתאם לדרישת הלקוח. ימי עיון אלו יכולים להתקיים בבניין הארגון, בחדר ישיבות, באולם או אודיטוריום, או באולם כלשהוא מחוץ למבנה של הארגון. חשוב לפני ההרצאה לערוך תאום ציפיות, ולבנות את הכיוון של ההרצאה ביחד עם המרצה, כך שההרצאה תתאים בדיוק לצרכים הספציפיים של הארגון, לתחום בו הוא עוסק, ותעשיר את העובדים.

אפשר להזמין הרצאות לארגונים בכל נקודה בארץ. אפשר להזמין הרצאות לארגונים באילת, הרצאות לארגונים בתל אביב, הרצאות לארגונים בטבריה, הרצאות לארגונים בנתניה, הרצאות לארגונים בכרמיאל, ובערים נוספות.
קרא עוד על הרצאות לארגונים בירוחם

נמצא קורס אחד

קורס פרזנטציה, הנחיה, עמידה מול קהל וכלים לבניית הרצאה


מודל הקוביה
הרצאה היא כלי שיווקי וכלי לביטוי עצמי, אך על מנת להשיג את האפקטיביות הרצויה, יש להעביר אותה בצורה הנכונה. אם אתם מעוניינים לבנות פרזנטציה סוחפת, כזו שאף אדם לא יישאר
גני תקווהפנים ארגוני
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הרצאות - סוגי הרצאות ולמי מתאים

כל אחד מתגעגע לפעמים לימים בהם היה סטודנט. נכון, יש משהו בתקופה הזאת, הלחוצה והמלחיצה, הלילות ללא שינה, הרגעים המבורכים