ארט שף - בית הספר הגבוה לקולינריה, הוקם על ידי השף איציק חליוא
,
בעל ניסיון בינלאומי ודרגות הבישול הגבוהות ביותר
.
בית הספר הוקם בבאר שבע, ומיועד לאנשי מקצוע המעוניינים לשפר את ידיעותיהם ויכולתם, או לקבל הסמכות מקצועיות ולהתקדם בענף הקולינריה
.
בית הספר מאובזר בציוד המטבח המתקדם ביותר, איתו תעבדו גם בפועל במקומות העבודה, והוא מוכר על ידי גופים כמו משרד העבודה, צה"ל , משרד החינוך, בזק, ברום, כי"ל ועיריית באר שבע.
בית הספר עוסק בהנחלת ידע ונסיון בנושאים: טבחות, קצבות, קונדיטאות ואפייה, ומכשיר בוגרים תוך התחייבות להשמה במקומות עבודה שונים, כגון: מסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג ובתי מלון.
- הקורסים מועברים על ידי שפים המאושרים על ידי משרד העבודה.