אתר קורסים / קורס ברמנים - רגע לפני שנרשמים

קורס ברמנים - רגע לפני שנרשמים

20/07/2022 | אתר Yes, Please!

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

יזמות להקמת בר


YZM בית הספר ליזמות עסקית
תחום הברים והמשקאות בארץ הוא מאתגר ביותר, הן בגלל אופי הפעילות העסקית והן בשל ההשקעות הנדרשות בהקמת עסק. הברים פונה לאוכלוסיה בטווח גילאים מגוון, החל בנוער ועד לאוכלוסיה מבוגרת, תלוי
רמת גן

ברמנים


מכללת Bartender
הכשרת ברמנים בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ומתוך כוונה לאפשר לבוגריו להשתלב כמקצוענים בכל סוג של בר בו יבחרו. הקורס משלב את לימודי תרבות הבר והשתייה עם ספר ההדרכה הטוב בישראל ("שר
חיפה

מקצועות היין


מכללת רמת גן
תכנית הלימודים כוללת הן מבואות העוסקים בגפן, בכרם, בטרואר, ובשלביו המוקדמים של תהליך הייצור והן פרק נרחב ומעמיק בכל הנוגע לשלביו המתקדמים של תהליך היין – מהיקב ועד החיך, ובכלל
רמת גן

קורס ברמנים


זמן אמיתי בית ספר לברמנים בע"מ
תחום האלכוהול בישראל הינו תחום מתפתח, ומספר הברים שנפתחים הולך וגדל מדיי שנה, דבר זה נובע מתרבות האלכוהול אשר החלה לחדור לישראל לפני כ-20 שנה. ברמנים זוכים לעבוד באווירה כיפית
תל-אביבחיפהירושליםבאר שבעאילתהרצליהנתניהטבריה

ניהול מזון, משקאות ומסעדות


רימונים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
טבריה

אשכול טעימות יין


יקב שורק - בית ספר לעשיית יין
קורס טעימות יין ייחודי המשלב טעימה של תמיסות שונות, יינות בתהליך עשייתם ויינות מוגמרים. מטרות הקורס הן הקניית מיומנויות טעימה - יכולת ניתוח יינות ושימוש נכון ב"שפת היין", פיתוח הבנה
קיבוץ נחשון

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
תל-אביב

הכשרת ראשי צוות HACCP


המכללה - מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
תל-אביבפנים ארגוני אצל הלקוח

ברמנים


מכללת ברמאסטר
 מטרת המסלול היא לצייד בכל הכלים, הידע התאורטי והמעשי להשתלבות מהירה ומקצועית על הבר בכל מקום עבודה. תוכנית לימודים מקיפה, מודרנית ועדכנית בליווי מדריכים מנוסים ומובחרים, שנותנים את הנשמה בשביל
חיפהתל-אביבירושליםראשון לציוןבאר שבעבית שאןהרצליהאשדוד

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

המכללה הרב תחומית

לסטודנטים ולבוגרים סיוע במציאת מקום עבודה, מלגות לימודים מיוחדות לנרשמים