מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים

קורס טעימות יין ייחודי המשלב טעימה של תמיסות שונות, יינות בתהליך עשייתם ויינות מוגמרים. מטרות הקורס הן הקניית מיומנויות טעימה - יכולת ניתוח יינות ושימוש נכון ב"שפת היין", פיתוח הבנה בהבדלים בין סגנונות יין, ולימוד השפעות טכנולוגיות על הצד האורגנולפטי (חוש הטעם / הריח והתחושה בפה).

 

מקום הלימודים

קיבוץ נחשון, ליד מחלף לטרון

 

מתכונת הקורס

4 מפגשים, 3 שעות כל מפגש, ימי ראשון בין השעות 18:30-21:30

 

קהל היעד

לכל חובבי היין וליצרני היין, אין צורך בניסיון קודם.

 

נושאי הלימוד

- תרגילי טעימה, המבנה הביולוגי של מערכת חוש הריח והטעם, ארבעת הטעמים הבסיסיים בתמיסות מוכנות
- רמות חמיצות, טאנינים, יינות עם חומצת חומץ, פיתוח יכולת ההבחנה במרכיבי היין

- סגנונות יין - טעימת יינות עולם מקצועית - הפרקטיקה והניתוח, מתודולוגיה של טעימת יין - שפת היין, טעימת יינות מאזורים קלאסיים בעולם

- חבית עץ האלון ותרומתה ליין: יינות מהחבית - ההבדלים בין סוגי החביות: סוג העץ, צפיפותו, רמת קלייה וייבוש, שבבי עץ
- ניתוח היינות המתבגרים: פוטנציאל חומר הגלם ומידת מוכנות לבקבוק

- יינות תוססים: טעימת יינות אדומים יבשים רגע לאחר עונת הבציר, השפעת תנאי התסיסה על סגנון היין, משך השריה על הקליפות
- עוצמת הסחיטה, מועד הבציר ושימוש בשמרים 
אשכול טעימות יין

תמונה באתר קורסים
  • סניף קיבוץ נחשון

הסילבוס של אשכול טעימות יין טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!