המטבח הפך עם השנים להיות מקום מרכזי בכל בית ישראלי, והרבה מאוד השתנה מאז מטבחי הפורמייקה ששלטו בארץ בשנות ה-60 וה-70. המטבח הפך מחדר סגור לחלל פתוח, דבר אשר העלה את חשיבות התכנון והעיצוב שלו.תכנון מטבח חייב למתחשב בהנדסת האנוש של המשתמשים בו, בעיצובו של החלל המרכזי בבית אליו הוא מחובר, בבחירת חומרים אשר תהפוך את העבודה במטבח לחוויה ועוד משתנים רבים הנלמדים בקורס. מקום הלימודיםבאר שבע. מתכונת הקורס24 שעות, 6 מפגשים שבועיים בני 4 שעות אקדמיות. קהל היעדאלה המעוניינים ברכישת מקצוע חדשני, מאתגר ומספק. אלה המעוניינים בהסבה מקצועית. אנשים בעלי זיקה לתחום העיצוב ולעבודה עם אנשים. תנאי קבלהראיון קבלה. הסמכהתעודת גמר "עיצוב מטבחים" מטעם הסדנא. נושאי הלימוד- רקע ויסודות
- מערכות מטבח ושרטוט
- חומר, צבע ומרקם
- טכנולוגיות וחומרים מיוחדים
- משטחים וחיפויים
- הצגת פרויקט גמר
הסילבוס של עיצוב מטבחים טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!