השוק מציע היום שפע סדנאות בתחום הבישול. חלקן פונות לקהלי יעד ספציפיים כמו למשל סדנאות בישול עבור ילדים, ואחרות עוסקות בתחום מסוים כמו בישול צרפתי, בישול אסייאתי, בישול טבעוני, בישול בריא או סדנת ייצור גבינות או שוקולד. ריכזנו בקטגוריה באתר זו מבחר של סדנאות בישול בתחומים מגוונים כדי להקל עליכם את הבחירה ויחד עם זאת להציג את קשת ההיצע. הסדנאות מועברות לא פעם באמצעות השפים הטובים ביותר בארץ, אשר אינם זמינים להנחיית לימודים מקיפים, אך מלמדים באופן ייעודי מומחיות מסויימת במסגרת "כיתות אומן" ממוקדות. ישנם הרבה בתי ספר שמציעים סדנאות העוסקות רק במאכלי גורמה ויש כאלה המלמדים את כל התורה מתחילתה ועד סופה. במהלכן תוכלו אף להתנסות בהכנת מנות מורכבות ושימוש בטכניקות מקצועיות, עם דגש על שימוש בחומרי גלם משובחים ואפילו לללמוד ולהבדיל בין הטעמים העדינים של סוגי היין השונים.
סדנאות בישול
תרבות הפנאי בארץ מביאה עמה עלייה בביקוש וגם חידושים בתחום. סדנאות בישול הפכו לאטרקציה בחוגי בית, ימי הולדת, מסיבות למיניהן, ימי נישואין, ואפילו כימי גיבוש לעובדי חברות. כאשר תכניות ותחרויות הבישול בטלויזיה גולשות מתכניות בוקר וערוצי נישה לפריים טיים של הערוצים המרכזיים, הופך הבישול לטרנדי, ורבים מן הצופים מתחילים לשאוף, לשפר ולהרשים ביכולותיהם. את יכולות אלה ניתן לרכוש באמצעות קורסים וסדנאות הנערכים בבתי ספר שונים, בתי מלון, ובבתים פרטיים בחוג מצומצם, מורחב או פרטי.

סדנאות בישול לקבוצות אורכות מספר שעות או מספר מועט של מפגשים ומחירן אינו יקר. לרוב מגיע שף אחד עם כל הציוד הנדרש לסדנא. כאשר הסדנאות נעשות מחוץ לבתי הספר המיועדים לכך, יש לדאוג למקום בו קיימת תשתית לשם כך, כמו למשל חיבורים מספיקים של גז וחשמל. אם מדובר בסדנה לילדים, כדאי כי האחריות לא תיפול על המדריך, אלא חשוב שיהיה מבוגר נוסף שיעשה זאת. פעם היינו נצמדים אל הסבתא כדי לקבל מתכונים וסודות מקצועיים, או שהיה צורך ללמוד בישול בבתי הספר לבישול במשך שנה לפחות על מנת לקבל תוצאות טובות. למען האמת, כדי להרשים בכישורי בישול משופרים אין צורך במקצועיות מקיפה, אלא בסך הכל בשתיים או שלוש מנות בהם ניתן להצטיין ולהרשים קהל אורחים. סדנאות קצרות בנות כמה שעות יספיקו כדי ליצור את האפקט המתבקש, ואפילו יותר מזה.
קרא עוד על סדנאות בישול בטייבה

נמצאו 5 קורסים

"פותחים שולחן" בישול לחובבים


רימונים
קנו לעצמכם מתנה - סדנאות בישול ואפיה אשר ילמדו אתכם כל נושא קולינרי שתבקשו. שיעורים מהנים וחוויתיים שיעזורו לכם להפתיע משפחה וחברים במאכלי עמים, פשטידות, לחמים וקינוחים מיוחדים ומקוריים. בואו
טבריה

קונדיטוריה


Get Cake School
תוכנית הכשרה מקצועית אינטרנטית ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בינלאומי, בשיטת הספרינט המודולרי, אשר מאפשרת לכם להכין כל קינוח חדש בצורה מושלמת, מרמת התיאוריה ועד להכנת הקינוחים ברמה הגבוהה ביותר. במהלך הלימודים תקבלו
קורס אינטרנטי

בישול גורמה


הקמפוס הקולינרי
הקורס מעניק כלים במטבח הגורמה ומושגים נרחבים מעולם הבישול, ובמהלכו תלמדו שיטות קיצוץ מקצועי, סגנונות שונים של אפיה ובישול, טיגון, אידוי, הקפצה וצלחות. מקום הלימודים ירושלים.   מתכונת הקורס 10 מפגשים, 40 שעות לימוד.    קהל יעד הקורס
ירושלים

בישול


אורט דן גורמה
אם ברצונכם ללמוד לבשל כמו השפים הגדולים בעולם, אצלכם במטבח, ולקבל אינספור מחמאות על הבישול שלכם, ועל הידע וההיכרות שלכם עם מטבחים שונים ומגוונים, קורס זה בהנחיית השף יוסי בן
תל-אביב

אפיה לחובבים


רימונים
אם שוב העוגה לא הצליחה, ואין לכם מושג איך לקשט אותה נכון, בואו והצטרפו לסדנת שיעורי אפייה, במהלכה כל משתתף מרדד, לש, מקציף ואופה בעצמו, תרגול מעשי והדגמות של השף
טבריה
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

לטעום מכל הכיוונים: מגוון סדנאות בישול ואפייה

קורסי בישול ואפייה נחשבים לקורסים מבוקשים ביותר ולו רק בגלל שבסופם זוכים המשתתפים לאכול את מה שבישלו, הרבה יותר מאשר תרתי משמעי.

יש טעם ללמוד בישול ואפייה

ההנאה שבישיבה בבית ובאכילה לא תמיד מסתיימת ומסתכמת בלעיסת המזון בלבד. בפעמים לא מעטות האכילה עצמה היא המפתח לפתיחת מנעולי

כיצד לבחור ולהירשם לקורסים בבישול

קורס בישול מקצועי הוא אחד הקורסים הכי פופולריים שיש. קורסים אלו המיועדים לאלה הרוצים ללמוד לבשל בצורה מקצועית. קיימים מספר

קורס בישול לכולם

בסוף השבוע הקרוב תבשלו לאורחים. גם לכם יש מטבח מודרני ומאובזר, אתם קונים את החומרים, מארגנים את המטבח וניגשים למלאכה.

לימודי קונדיטוריה - כל אחת רוצה להיות קרין גורן

מקצוע הקונדיטוריה הופך מאוד פופולארי בשנים האחרונות וזוכה ליוקרה רבה. בשל הביקוש ההולך וגובר ללימודי קונדיטוריה נפתחים

קורס קונדיטוריה - מותק של לימודים

הגיע הרגע הגדול, החתן והכלה פורסים את העוגה. הגשתי פרוסה אל פי ומיד חשתי אכזבה. העוגה הייתה לא טעימה, שמנונית, והורגשו גבישי סוכר בציפוי.

קורסים בקונדיטוריה: המתכון למקצוע טעים

התיאבון, החשק והפיתוי כולנו מכירים את ריחן הנהדר של עוגות חמות ופריכ ות, היוצאות ממש בזה הרגע מתנור האפייה החם והלוהט.

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום סדנאות בישול בטייבה