סדנת שוקולד

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

לוגו
סדנה שכולה הנאה מתוקה. העשרת הידע בקונדיטוריה ביתית מודרנית איכותית, בדגש על שיטות עבודה עכשוויות וגלם איכותיים. מהלכה כולל את הכרת חומר הגלם המגרה והאהוב, טכניקות העבודה עם השוקולד, והכנת פרלינים פטיפורים וממתקים, כולל תרגול רב וטעימות בשפע.
 
מקום הלימודים
זכרון יעקב
 
מתכונת הקורס
24 ש"ל, 4 מפגשים, רכזת הסדנה: גב' יעל מונסטר, מורה וקונדיטורית, למדה והשתלמה מגדולי השפים בארץ ובחו"ל
 
נושאי הלימוד
- טכניקות לטימפרור ועבודה נכונה עם שוקולד
- יציקות וטמפרור שוקולד
- כלים, תבניות וכלי טבילה, שפכטל ומדחום
- גנאשים ומליות לפראלינים
- פרלינים בשיטה המסורתית בתבניות מקצועיות, בזילוף, חיתוך וטבילה
- מקופלת, קישוטי שוקולד, יצירה תלת ממדית
- שקפי טרנספר
- ממתקי שוקולד טעמי, טוויקס, פררו רושה
- שילוב תבלינים ופולים
- כדורי שוקולד חלולים
- מליות על בסיס אלכוהול
סדנת שוקולד
לוגו

הסילבוס של סדנת שוקולד טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!