סדנה שכולה הנאה מתוקה. העשרת הידע בקונדיטוריה ביתית מודרנית איכותית, בדגש על שיטות עבודה עכשוויות וגלם איכותיים. מהלכה כולל את הכרת חומר הגלם המגרה והאהוב, טכניקות העבודה עם השוקולד, והכנת פרלינים פטיפורים וממתקים, כולל תרגול רב וטעימות בשפע.
מקום הלימודיםזכרון יעקב
מתכונת הקורס24 ש"ל, 4 מפגשים, רכזת הסדנה: גב' יעל מונסטר, מורה וקונדיטורית, למדה והשתלמה מגדולי השפים בארץ ובחו"ל
נושאי הלימוד- טכניקות לטימפרור ועבודה נכונה עם שוקולד
- יציקות וטמפרור שוקולד
- כלים, תבניות וכלי טבילה, שפכטל ומדחום
- גנאשים ומליות לפראלינים
- פרלינים בשיטה המסורתית בתבניות מקצועיות, בזילוף, חיתוך וטבילה
- מקופלת, קישוטי שוקולד, יצירה תלת ממדית
- שקפי טרנספר
- ממתקי שוקולד טעמי, טוויקס, פררו רושה
- שילוב תבלינים ופולים
- כדורי שוקולד חלולים
- מליות על בסיס אלכוהול