בישול למסעדות A La Carte

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

לוגו
הכשרה בתחום הבישול והקולינריה ופתיחת דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, או הקמת עסק בתחום. תכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה המקנה כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן סטאז' במוסדות קולינאריים. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינאריים בארץ.
 
מקום הלימודים
תל אביב, ירושלים, באר שבע
 
מתכונת הקורס
שמונה חודשים – פעמיים בשבוע לימודי בוקר או ערב. בנוסף, במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות ומסעדות. לנרשמים יוענקו תיק סטודנט, ספרות מקצועית, מקטורן שף, סינר, מגבת, כובע, וערכת כלים מקצועית של חברתArcosבמתנה
 
קהל היעד
כל מי שעוסק בתחום ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש. המסלול מוכר לפקדון חיילים משוחררים
 
תנאי קבלה
12 ש"ל וידיעת השפה העברית
 
הסמכה
באישור התמ"ת. תעודת גמר מקצועית מטעם המכללה ובחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל המוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינאריה בעולם. אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם.
 
נושאי הלימוד
- מבוא לעולם הגסטרונומיה
- תורת חומרי הגלם
- מושגים מקצועיים
- תברואת מטבחים
- טכנולוגיות בישול- שיטות בישול
- שיטות חיתוך
- מבנה התפריט ומרכיביו
- ציוד ובטיחות
- מנות ראשונות ומנות ביניים
- לחמים ולחמניות
- קינוחים קלאסים ומנות אחרונות
- תבלינים ועשבי תיבול
- ירקות וקטניות
- בישול גורמה
- עיצוב שולחנות ומזנונים
- תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה
- עיצוב מנות ופרזנטציה
- מרקים ורטבים
- מטבחי עמים
- יין ואלכוהול
- מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי
- המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים
- יזמות וניהול עסקי
- ניהול כלכלי של מטבח
- יסודות התמחור
- תורת התפריט
מכללת השף אתר קורסים
לוגו
  • סניף תל-אביב
  • סניף באר שבע
  • סניף ירושלים

הסילבוס של בישול למסעדות A La Carte טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!