האוכל מלווה את האדם את האדם כל משך ההיסטוריה, ומגדיר ביטויים תרבותיים, זכרון וגעגוע. סדרת סיורים זו עוסקת באוכל, תרבות ומקום בתקופות ימי הביניים, העות'מאנים, המנדט, ימי קום המדינה ותקופת הצנע ועד היום במהלך סדרת סיורים וטעימות בירושלים.
מקום הלימודים
ירושלים
מתכונת הקורס
חמישה סיורים בימי חמישי מדי שבועיים בשעות 16:15-19:15. מדריכים: השף שמיל הולנד, מירב הורוביץ, עדנה עסיס. פתיחה ב-19.3.2015
מחיר
600 ₪
נושאי הלימוד
- 'עירוב תבשילין' - העיר העתיקה במבט קולינירי-היסטורי
- 'השטייטל הירושלמי' - מטבח אותנטי או מטבח של מהגרים
- 'רעיונות בצלחת' - סיור בעקבות האוכל הציוני
- 'קורה בקפה' - בעקבות הבוהמה הירושלמית בבתי הקפה
- מסע אל הסודות הקטנים של השוק
הסילבוס של קדירה ירושלמית – סיורי היסטוריה ירושלמית במבט קולינרי טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!