יינות בוטיק מאופיינים במגע אישי שמורגש בטעם היין, בגידול הגפנים ובשילוב זנים חדשים. בואו לקבל כלים מקצועיים לייצור יין, שיווק וניהול נכון של יקב בוטיק הכוללים טעימות מודרכות של יינות מן הארץ והעולם, שעורי מעבדה וביצוע בדיקות, סיורים בכרמים ויקבים, היכרות עם מיטב אנשי המקצוע בתחום, בשילוב יזמות ופיתוח תוכנית עסקית.
מקום הלימודים
עכו.
מתכונת הקורס
150 ש"ל, 30 מפגשים כולל סיורי יין, בשעות 17:30-21:00.
קהל היעד
מי שאוהב יין ורוצה לעשות יין ביתי, מתעניין בהעשרה, יצרני יין שרוצים להתמקצע.
הסמכה
תעודה מקצועית מטעם מט"י גליל מערבי. הבוגרים יוכלו להמשיך ברכישת הידע בקורס הכנת יין בחביות או דמיג'אן
נושאי הלימוד
- עקרונות טעימת היין
- ביוטכנולוגיה של התסיסה
- כימיה של היין
- גפן יין
- כרם יין: קרקע, עלויות, שתלנות
- ניהול נוף
- ארומות ביין
- טכנולוגית יצור יין לבן ואדום
- יזמות, יצירתיות, מכירה
- תוכנית עסקית