צריך עזרה?

077 7060890

דף הבית הנדסאים בגרויות פסיכומטרי ימים פתוחים פיקדון חיילים משוחררים מוכר לגמול השתלמות
מיקום באתר: דף הבית » בישול, אפייה ויין » קורס בישול » אומנות הבישול - טבחות סוג 1
בחר לפי תחום לימוד

כל הקטגוריות

לימודי שוק ההון
לימודי נדל"ן
קורסים לגמול השתלמות
מזכירות, משרד וחשבונאות
לימודי מחשבים
קורסים בניהול
לימודי חשמל
לימודי מקצוע טכני
לימודי קוסמטיקה, טיפוח ויופי
אופיס ותוכנות משרדיות
ביטוח, סחר בינ"ל, יעוץ פנסיוני
קורסים מקצועיים
הנדסאים
לימודי גרפיקה
לימודי עיצוב
אמנות ויצירה
רפואה משלימה ואלטרנטיבית
קורסים ברכב ונהיגה
פנים ארגוני
שיווק ומכירות
לימודי פסיכומטרי, בגרויות ומבחני מיון
מיסטיקה, רוחניות ופיתוח אישי
מקצועות טיפוליים ופרא רפואים
ייעוץ ואימון coaching
לימודי הורות וזוגיות
חינוך והדרכה
ספורט, התעמלות ותנועה
הרצאות, סדנאות וגיבוש
לימודי תיאטרון, מוסיקה, משחק וצילום
תקשורת, פרסום ואירועים
לימודי שפות
לימודי תיירות וטיולים
בטיחות, בנייה, אחזקה וריתוך
בעלי חיים
לימודי איכות הסביבה, גינון ונוף
בישול, אפייה ויין
ניהול עסקי מזון
סדנאות בישול
קורס אפייה
קורס בישול
קורס ברמנים
קורס יין
קורס קונדיטוריה
השכרת כיתות לימוד
בחר לפי קהל יעד
בחר לפי סיווג אחר
בחר לפי אזור
רימונים

אומנות הבישול - טבחות סוג 1

"אומנות הבישול היא אומנות החיים" זו סיסמת התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית, ואכן מקצוע זה תפס זה מכבר את מקום מקצוע "הטבחות". לא עוד פעילות מכאנית על פי כללים מוגדרים, אלא פעילות ש...
מידע כללי
פרטים נוספים
אודות מוסד הלימוד
קורסים של המכללה

"אומנות הבישול היא אומנות החיים" זו סיסמת התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית, ואכן מקצוע זה תפס זה מכבר את מקום מקצוע "הטבחות". לא עוד פעילות מכאנית על פי כללים מוגדרים, אלא פעילות שבצידה יוזמה, דמיון, חדשנות ויצירתיות. מטרת הקורס להקנות מיומנות בענף הטבחות, לטפח בתלמיד את אומנות הבישול, וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח בבית מלון, מסעדות ובתי הארחה.

 

מקום הלימודים

טבריה

 

מתכונת הקורס

10 חודשים, לימודי בוקר המחולקים ל- 3 שלבים: שלב א'- עיוני ומעשי: נמשך כ-33 שבועות, הנחלקים ללימודים עיונים, ולימודים מעשיים המתקיימים במשמרות בסדנא הלימודית ובמטבח מלון רימונים מינרל. שלב ב'- מעשי- סטאג' נמשך כ- 7 שבועות ומתקיים במלונות, מסעדות, מטבחי אולמות ברחבי הארץ, וברשת מלונות רימונים. במסגרת הסטאג' ישתלב התלמיד בסידור העבודה של המלון ויעבוד במשמרות כמקובל בענף. שלב ג'- חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות.

 

תנאי קבלה

מתקבלים מועמדים מעל גיל 20. השכלה - 12 שנות לימוד. ידע בסיסי באנגלית, שפות נוספות יתרון. מבחן קבלה. ועדת קבלה - ראיון אישי. עולים חדשים- לאחר אולפן ב', או שליטה טובה מאוד בעברית.

ניתן לשלם באמצעות פיקדון חיילים משוחררים, אפשרות למגורים במעונות סטודנטים.
 

הסמכה

בוגרי מסלול אומנות הבישול יעבדו בבתי מלון, מסעדות, אולמות אירועים והסעדה, בתי חולים, בתי אבות, קיבוצים, וכן בשירות צה"ל.

 

נושאי הלימוד

תורת האירוח, תזונה / תברואה, קונדיטאות, מסעדנות, תורת היין, צרפתית מקצועית, אנגלית, כשרות וחגי ישראל, מבוא למחשבים, עזרה ראשונה ובטיחות, תקשורת בינאישית, יזמות עסקית, סיורים מקצועיים, הרצאות אורחים ומומחים, סטאג', מבוא לעולם הגסטרונומיה, השימוש בחומרי מזון, ציוד ומכשור, חיתוך ועיבוד ירקות ופירות, שיטות בישול, מרקים צלולים מעובים ומיוחדים, רטבים- חמים קרים ותחמיצים,בקר, עוף, דגים, בישול ירקות, אורז, פסטות ותפודים, מנות ראשונות חמות וקרות, קישוט ועיצוב מזון ומזנונים, מנות קינוח מיוחדות, תכנון והכנת תפריטים, מבוא למלונאות.


 
מס' מפגשים:10 חודשים
קהל יעד:קורסים לגילאי 18 ומעלה
איש קשר:יועץ לימודים
כתובת:טבריה
פרטים נוספים:* לימודי בוקר, * לימודים לחיילים משוחררים ע"ח הפיקדון

רימונים – המכללה למלונאות, קולינאריה וקריירה (לשעבר מכללת הולידיי אין) נוסדה בשנת 1993 בשיתוף משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה, משרד התיירות ועירית טבריה, והחל מינואר 2011 מנוהלת ע"י רשת מלונות רימונים. המכללה הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון, ומאז הקמתה הכשירה יותר מ-5000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות, ניהול משק, אומנות הבישול, קונדיטאות, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים, קורסי הסמכה לשפים ועוד.

המכללה הממוקמת במתחם רימונים בטבריה על שפת הכנרת, פועלת בסמוך למלון רימונים מינרל ולחמי טבריה spa, המשמשים מתקני התמחות ברמה גבוהה עבור ציבור הסטודנטים. למכללה שלוחה נוספת באשקלון לסטודנטים מדרום הארץ.

בוגרי המכללה השתלבו בתעשיית התיירות, המלונאות והקולינאריה בארץ ובחו"ל במגוון תפקידים ומקצועות. כמכללה לפיתוח קריירה מקצועית, שמה המכללה דגש על הכשרה מקצועית ברמה גבוהה  לשוק העבודה ולפיתוח קריירה איכותית. המכללה מסייעת לבוגריה להשתלב בשוק העבודה במגוון של מקצועות ותפקידים.

למכללה מסלולי הכשרה מקצועיים נוספים: בית ספר ללימודי קוסמטיקה ויופי, בית ספר  ללימודי מינהל וחשבונאות, ואף נפתח השנה בית ספר  תיכון קולינארי חדש, המהווה מסלול תלת שנתי לבוגרי כיתה ט'.

כולם בפיקוח ובמימון משרד התמ"ת.

 המכללה רואה לעצמה חובה נעימה להוות גשר בין האוכלוסייה הותיקה ובין העולים החדשים. כחלק מהשקפה זו שותפה המכללה שנים רבות בפרויקטים של הסוכנות היהודית להכשרה ולקליטת עולים חדשים בישראל. רשת מלונות רימונים רואה בניהול המכללה הגשמת חזון של הכשרת דור המלונאים והעוסקים בקולינאריה בארץ.

מצא אותנו ב-‪Google+
מפת אתר לגולש  |   פרסם באתר  |   תנאי שימוש
חברת לידר בע"מ (קורסים)
בית ברק, רחוב הרברט סמואל 37, חדרה
טלפון: 077-5501133
פקס: 153-4-6323192
מייל: leader@leaderltd.co.il
 
© כל הזכויות שמורות לאתר