קורס להכרת תרבות היין, מרתק, דינמי, ומהנה, משולב ביוקרה וסטייל. בואו להכיר את כל הפיקנטריה מעולם היין, ומתובלת בידע מעשי והדרכה מקצועית ומיומנת. לאורך המפגשים נטעם מגוון רב, נדיב ומייצג של יינות איכות ממיטב היקבים בארץ כמו יקבי רמת הגולן, תבור ויקב הרי גליל, בסך הכל נטעם במהלך הקורס כ-24 סוגים יינות שונים.
מקום הלימודים
טבריה
מתכונת הקורס
ארבעה מפגשים של שעתיים
נושאי הלימוד
- טעימת יינות לבנים ואורך של שרדונה משנות בציר שונות
- סטיגמות מעולם היין
- יבש וחצי יבש
- ענבים וגפן, הגורמים המשפיעים על איכות היין
- טעימה מקצועית, גלגל הריחות
- טעימה עיוורת של 8 סוגי קברנה סוביניון
- מהכרם אל היקב – בציר, יצור יין לבן ואדום
- זני ענבים
- יין וכשרות
- קברנה סוביניון - טעימת זנים אדומים: מרלו, פינו נואר, סאנג'ובזה וסירה
- התיישנות יין בחבית
- פקקים, פתיחה מסורתית של בקבוקי יין
- יין ובריאות
- טעימה של יינות קינוח ויין מבעבע - שמפניה
- התאמה של יין לאוכל
- אורך החיים של היין ואחסון