מי מאיתנו לא חלם על מסעדה או בית קפה? לרבים מאיתנו יש את הרעיון ולא יודעים איך לממש אותו. מסלול זה יעניק את הידע להגשים זאת ואת הכלים לדעת לאן נכנסים, ולעשות את זה מקונספט טוב לביצוע מנצח.
מקום הלימודיםעכו
מתכונת הקורס40 ש"ל, 10 מפגשים בימי ראשון בשעות 17:00-21:00. מרצה: שי אראל, בעלים ויזם, מבכירי המסעדנים בארץ, בעל 20 שנות ניסיון
קהל היעדמי שמעוניין לפתוח מסעדה או בית קפה
הסמכהתעודת גמר מטעם מט"י גליל מערבי קריות
נושאי הלימוד- מאחורי הקלעים של עולם המסעדות
- סודות וטיפים במקצוע
- גיבוש קונספט- אסטרטגיה ניהולית ושיווקית
- תכנון המקום, הטמעת נהלים
- גיבוש התחום הקולינרי, תכנון מטבח
- בניית תפריט, תמחור נכון
- אפיון העסק שיווק וגיוס הון
- שליטה ובקרה
- דו"ח רווח והפסד מותאם למערכת המזון
- הקמת חוג לקוחות