אתר קורסים / קורסים בניהול / קורס יזמות עסקית / מט"י נתניה- קורס הקמה וניהול עסקי מזון

מט"י נתניה- קורס הקמה וניהול עסקי מזון

מעוניין להתקדם צעד אחד קדימה

לעבר השכלה מקצועית מעשירה?
פנה אלינו עוד היום לקבלת פרטים ונשמח
לסייע לך בקבלת החלטה!

על הקורס

סילבוס

תמונה באתר קורסים
קורס המקנה ידע וכלים מעשיים להקמה ולתפעול עסק בתחום המזון.
קהל היעד-
  • יזמים המעוניינים להקים עסק בתחום המזון או
  • בעלי מסעדה,
  • בית קפה,
  • פאב,
  • בר,
  • קפיטרייה,
  • קייטרינג שרוצים להצליח ולהרוויח.
תמונה באתר קורסים
  • סניף נתניה

תכני ההדרכה למה הולכים למסעדות?
מוניטין מהו?
למה עסקי מזון נסגרים?
מאפיינים של עסקי מזון והתאמתם לקהל היעד. חלוקת שטחים, תשתיות, זרימת חומרים, הכנה מול הרכבה.
הלקוח של היום, ולמה הם עוזבים - אפיון.
שרות – מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי.
מדיניות וכללים. בקרה וניהול - עלויות, תמחור מנות וכד'. יוצאים לדרך - כתיבת תפריט, תוכנית שיווקית, תוכנית עבודה ופעולה.
הקורס מעובר ע"י יועץ עסקי מומחה בתחום המזון.


תאריך פתיחה- 17 לנובמבר 2009.

Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי
students

מעל עשור שצוות אתר קורסים פועל למתן שירותי ייעוץ לימודים, נשמח לעזור גם לך!