קורס המקנה ידע וכלים מעשיים להקמה ולתפעול עסק בתחום המזון.
קהל היעד-
- יזמים המעוניינים להקים עסק בתחום המזון או
- בעלי מסעדה,
- בית קפה,
- פאב,
- בר,
- קפיטרייה,
- קייטרינג שרוצים להצליח ולהרוויח.
תכני ההדרכה למה הולכים למסעדות?
מוניטין מהו?
למה עסקי מזון נסגרים?
מאפיינים של עסקי מזון והתאמתם לקהל היעד. חלוקת שטחים, תשתיות, זרימת חומרים, הכנה מול הרכבה.
הלקוח של היום, ולמה הם עוזבים - אפיון.
שרות – מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי.
מדיניות וכללים. בקרה וניהול - עלויות, תמחור מנות וכד'. יוצאים לדרך - כתיבת תפריט, תוכנית שיווקית, תוכנית עבודה ופעולה.
הקורס מעובר ע"י יועץ עסקי מומחה בתחום המזון.
תאריך פתיחה- 17 לנובמבר 2009.