הפקת אירועים הוא תחום מורכב המשלב גורמים כמו לוגיסטיקה, הסעדה, עיצוב, בטיחות, מוסיקה ותוכן, הלקוחות בו אינם מסתפקים בפחות ממושלם ומצפים שהאירוע שלהם יהיה המוצלח, המקצועי והמרשים ביותר. הפקת אירועים היא אחריות כבדה, ובהתאמה הפכה למקצוע מקובל ומרכזי בעולם האירועים העסקיים והפרטיים. מסלול לימוד מקיף זה מאפשר התמקצעות בתחום כולל לימודים מעשיים ועיוניים, סיורים בשטח ופרוייקט גמר מקצועי.
מקום הלימודים
חולון
מתכונת הקורס
100 ש"ל, 25 מפגשים, ימים ג' ו-ה', בשעות 17:00-20:00 כוללת הרצאות, מצגות, הדגמות ויישום בתרגול שוטף, מפגשים עם בכירי וספקי הענף, סיורים ופרזנטציות, תצפיות בהקמה, תערוכות וירידים. מרכז מקצועי ומרצה ראשי: מר גבריאל דובק, סגן ממונה טקסים ואירועים ממלכתיים במשרד ראש הממשלה בעבר, אחראי על הפקת ארועים ממלכתיים רבים, מרכז מקצועי בקורס ניהול והפקת אירועים בביה"ס המרכזי למלונאות "תדמור" ומנכ"ל דובק הפקות ותוכן
מחיר
4,600 ₪
קהל היעד
העוסקים בתחום ומעוניינים להכיר את "התמונה הגדולה". מנהלי אירועים בחברות וארגונים, מנהלי מחלקות ורכזי תרבות, מנהלי רווחה ומשאבי אנוש, מורים וגננות, מארגני טקסים ומסיבות, כל המעוניינים להשתלב בענף ולרכוש מקצוע
הסמכה
פרוייקט סיום - תיק הפקה מקצועי מלא. הלימודים מעניקים כלים מקצועיים להפקת אירועים, כיצד להתנהל ומה לבקש מבעלי המקצוע והספקים
תנאי קבלה
גיל 21 ומעלה, 12 שנות לימוד, ראיון אישי
נושאי הלימוד
- הענף וסוגי האירועים ונישות להשתלבות בו
- שלבי הפקת אירועים עסקיים, ציבוריים, פרטיים ורבי משתתפים
- ניהול לו"ז ההפקה על שלביה
- בנייה וניהול תקציב ההפקה.
- הליכי רישוי אירועים, תקן לאירועים המוניים
- ביטוח, בטיחות וביטחון
- עיצוב אווירה, מיתוג, מולטימדיה, תפאורות ותערוכות
- אטרקציות וגימיקים לאירועים עסקיים וקד"מ
- קייטרינג – תכנון מזון ומשקאות לאירוע
- כללי התנהגות בעולם העסקי, נימוסים והליכות, פרוטוקול.
- בניית מפרטים, הכרות עם המערכות השונות- מפגש עם ספקים
- זכויות יוצרים, דיני חוזים, עבודה מול אקו"ם
- בניית מצגת שיווקית ופרזנטציה
הסילבוס של ניהול והפקת אירועים טרם עלה לאתר.
רוצים לקבל מידע עדכני לגבי הקורס הזה? פשוט מלאו את הפרטים ונחזור אליכם!