המזון שאנו אוכלים לא נוצר מעצמו, ומלבד מספר מוצרים בסיסיים (פירות, ירקות, בשר וכדו') הוא פרי פיתוח של מהנדסי מזון, ולאור ההתפתחויות האקלימיות והדמוגרפיות בעולם, נראה כי עניין המזון עומד להיות משמעותי ביותר בעשורים הקרובים. דבר זה יגביר את הביקוש למהנדסי מזון מעולים אשר יכולים ליצור יותר מזון עבור האוכלוסייה ההולכת וגדלה.
מקום הלימודים
חיפה
.
מתכונת הקורס
ארבע שנים
.
קהל היעד
צעירים בגילאים 20-26, בעלי זיקה לתחומי המדעים, המחשבים, ההנדסה בעלי פסיכומטרי גבוה, חיילים משוחררים
.
תנאי קבלה
ציון סכם של 83.5
.
הסמכה
תעודה מטעם הטכניון
.