אתר קורסים / קורסים בניהול / ניהול עסקי מזון / ניהול עסקי מזון באזור השפלה

לפניכם מגוון קורסים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השפלה אנו מקווים שבין העמודים הבאים תוכלו למצוא מסלולי לימוד שיתאימו בדיוק לצרכים ולתחומי העניין שרציתם.

אזור מרכז הארץ הוא אזור צפוף וגדוש בהיצע של מכללות וקורסים. לנוחיותיכם חילקנו אותו לארבעה אזורים:אזור השפלה, תל אביב והסביבה, אזור השרון ואזור השרון הצפוני. התפתחות הכבישים כדוגמת כביש 6 ותנועת הרכבות בשנים האחרונות הפכו את אזור השפלה לנגיש גם למתגוררים בתחומיו וגם לגרים בשאר חלקי הארץ.
באזור השפלה נכללים ישובים וערים כמו אשדוד, קריית אונו, רחובות, ראשון לציון ומכללות רבות שביניהן

  • מט"י ראשון לציון שנמצאת בעין הקורא 34 ראשל"צ 75271 - סניף ראשון לציון
השתדלנו לאסוף עבורכם את מיטב תכניות הלימודים, ואנחנו מקווים שהצלחנו בכך, אך אם בכל אופן לא מצאתם בדיוק את ניהול עסקי מזון באזור השפלה, אנו מזמינים אתכם להתקשר ליועצות הלימודים המיומנות שלנו, שינסו לאתר עבורכם עוד הזדמנויות אטרקטיביות שיתאימו לצרכיכם.

קרא עוד על ניהול עסקי מזון באזור השפלה

נמצאו 15 קורסים

הכשרת ראשי צוות HACCP


המכללה - מכון התקנים הישראלי
עוד ועוד ארגונים בתחומי המזון והחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון על פי עקרונות ה-HACCP. זוהי שיטה המבוססת על עבודת צוות מקצועית; ככל שהצוות מיומן יותר בה, כך גדל
קורסים באזור השפלה

ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה


מכללת מישלב
מטבחים מוסדיים אינם דומים בדבר למטבחים הפרטיים שלנו בבית, ולכן על מנת לנהל באופן יעיל מטבח מסוג זה יש לרכוש את הכלים המתאימים לכך. קורס זה יעניק לכם ידע וכלים
תל-אביב

נאמני תברואת מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות מקנה ידע וכלים פרקטיים לניהול מערכות תברואה ובטיחות מזון כגון: מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה
תל-אביב

נאמני תברואת מזון


אורלי בסביבה
מטבחים מוסדיים העוסקים בבישול כמות גדולה של מזון, מועדים לפורענות הרבה יותר מהמטבח הפרטי שלנו בבית. קורס זה יעניק לכם ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון וההשלכות שיש לכך על בטיחות
בנימינה-גבעת עדה

נאמני תברואה ובטיחות מזון


רימונים
קורס בפיקוח משרד הבריאות שמטרתו הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, וההשלכות על בריאות ובטיחות האוכל ובריאות הסועדים והאורחים. הלימודים מקנים ידע חיוני למניעת הרעלות מזון ולגילוי מהיר של אוכל
טבריה

ניהול עסקי מסעדנות


Urban Culinary School
קורס ניהול עסקי מסעדנות של Urban Culinary School נועד להכשיר מנהלים בענפי המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בכלל ובתחום הקולינריה בפרט מחייב ידע והכשרה במגוון רחב של תחומים החל מידע
חיפה

יזמות להקמת בר


YZM בית הספר ליזמות עסקית
תחום הברים והמשקאות בארץ הוא מאתגר ביותר, הן בגלל אופי הפעילות העסקית והן בשל ההשקעות הנדרשות בהקמת עסק. הברים פונה לאוכלוסיה בטווח גילאים מגוון, החל בנוער ועד לאוכלוסיה מבוגרת, תלוי
רמת גן

עובד בריאות הסביבה (תברואן)


מרכז השתלמויות רופין
על פי חוק רישוי עסקים מחויבות הרשויות המקומיות לאכוף תנאי תברואה נאותים על בתי העסק שבתחומן כגון: מסעדות, בתי קפה, מזנונים, מרכולים, מספרות, מכוני יופי ועוד. כחלק מפיקוח זה, על
מדרשת רופין - עמק חפר

קורס קצבים


מכללת מישלב
בני אדם אוכלים בשר מקדמת דנא, והביקוש לקצבים הולך וגדל עם הגידול באוכלוסייה. קורס זה יכשיר אתכם לעבוד כקצבים מומחים, ויעניק לכם כלים וטכניקות בתחום זה, כך שתהפכו למומחים מקצועיים
תל-אביב

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&BM


מכללת מישלב
קורס שמטרתו רכישת כלים וטכניקות עבודה מתקדמות בתחום הקולינריה המוסדית, ושיפור תהליכי הפעילות ומתן פתרונות משופרים בעולם המסעדנות. בין היתר נלמדים ביקורות ופיקוח על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה
תל-אביב

ניהול מזון, משקאות ומסעדות


רימונים
תוכנית התמחות במעמיקה ובהיבט מקצועי רחב במסעדנות, המשקאות ואומנות הבישול. מסלול זה מעניק ידע רחב בתחומים קולינאריים מגוונים מחד, תוך התמחות בעולם המסעדנות, ביקורת המזון והמשקאות, ניהול בארים, תורת היינות
טבריה

יזמות להקמת בתי קפה וקונדיטוריה


YZM בית הספר ליזמות עסקית
בתי קפה וקונדיטוריות בארץ הם תחום פעילות תוסס, אך גם מורכב. קורס זה נועד להעניק ליזמים מגוון כלים רחב להקמת יזמות מצליחה בענף. המסלול פרקטי ויישומי, וכולל את ההיבטים התפעוליים
רמת גן

היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים


מכללת מישלב
הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד, ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכי פעולה ומניעה, והכשרה מקצועית בנושאי
תל-אביב

אומנות הקולינריה המקצועית


Urban Culinary School
התוכנית הקולינרית המקצועית של Urban Culinary School  יוצרת את השפים של המחר. מסלול הלימודים לוקח את הסטודנטים בצעדים בטוחים החל ממיומנויות סכין בסיסיות עד למקום מקצועי וגבוה אשר הופך אותם
חיפה

יום עיון לת"י 22000 ISO מערכות ניהול בטיחות מזון


המכללה - מכון התקנים הישראלי
ייצור מזון טומן בחובו סיכונים בריאותיים, ועל היצרן לעשות ככל יכולתו על מנת להפחיתם למינימום. מערכתISO 22000   מסייעת לארגונים העוסקים במזון להתמודד הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  יישומה של
תל-אביב
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

הנחיית קבוצות – להנחות את הלב

האדם הוא ייצור חברותי וכבר בתקופה הפרה-היסטורית, התקבצו בני האדם בקבוצות. לחיים בקבוצה היו יתרונות רבים, קל יותר להגן

ללמוד כדי להצליח: קורס יזמות עסקית

קורס יזמות עסקית הפך בשנים האחרונות לנפוץ יותר ויותר הן במסגרות המבקשות ללמד יזמות עסקית, הן במסגרות ממשלתיות ששואפות

מתעניין בלימודים?
הדרך הקלה לאיתור קורס

לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות:

אני מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
חזרו אלי

מסננים בתחום ניהול עסקי מזון באזור השפלה