שירות אישי לבחירת קורס
077-7060890
דף הבית הכשרה מקצועית לימודי מחשבים לימודי עיצוב מקצוע טכני קורסים בניהול לימודי הנדסאים
מיקום באתר: דף הבית » בישול, אפייה ויין
call box
הדרך המהירה והקלה
ביותר כדי למצוא קורס
התקשר עכשיו
077-70-60-890

בחר לפי אזור
בחר לפי סיווג אחר

בישול, אפייה ויין

בישול, אפייה ויין הם מבין התחומים המבוקשים ביותר ללימודים. תכניות הבישול עם הרייטינג הגבוה מצביעות על האהבה הרבה שיש לתחום, כולם רוצים להיות השף הבא וללמוד לבשל. סדנאות בישול מיועדות גם לחובבים שרוצים לבשל לקרוביהם וגם לרוצים להפוך את לימודי הבישול לקריירה מצליחה.

כדי להגיע ולהיות שף כדאי להתחיל בלימודי קורס טבחות המעניקים פתח לעולם המטבח מרמה הבסיסית ביותר ועד להכנת מנות גורמה, הקורס מפגיש עם כל תחומי הבישול והאפייה במגוון של חומרים וטקסטורות תוך הכרת טכניקות מכל העולם וכמובן שיש אפשרות להמשיך ללימודים המתמחים בנושא מסוים כדוגמת קונדיטוריה ולהתמקצע בהתאם.
לימודי בישול ואפייה אתר קורסים
למי מתאימים הלימודים
לכל מי שאוהב לבשל. אין צורך בידע מוקדם וכל מי שאוהב להיות בין הסירים והמחבתות ולהוציא משם מנת אוכל טעימה ומעוררת תאבון, יוכל למצוא במסגרת הקורס את הכלים להפוך את התחביב למקצוע. כאשר ניתן לעבוד במסעדות קיימות או להקים מסעדה באופן עצמאי, הלימודים מתאימים לצעירים בתחילת דרכם המקצועית המעוניינים לרכוש מקצוע לעתיד או לכל מי שרוצה לעשות הסבה מקצועית ולהתחיל בקריירה חדשה ומרתקת במגוון אפשרויות תעסוקה, במסעדות פרטיות או בבתי מלון, כל אחד יכול למצוא את הנישה המתאימה לו ביותר, להתחיל מהבסיס ולהתקדם במעלה ההצלחה. הרבה אנשים רוצים להיות השף הבא של ישראל, אך כדי להצליח בתחום דרושה התמדה וסבלנות ויכולת למידה, תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר, שכן המשוב המתקבל בתחום זה הינו מידי, ובאם הגשתם מנה מוצלחת או לא מוצלחת, תדעו זאת מיד כאשר הצלחת תחזור חזרה למטבח.

מה לומדים
במסגרת לימודי בישול, אפייה ויין עוסקים בהכרת עולם הגסטרונומיה, בישול גורמה, טכניקות שונות, הכנה מעשית של סוגי מאכלים שונים, אפייה, הרכבת מנה, יצירת תפריט ממנות ראשונות ועד אחרונות, מבנה מזנון ואוכל קר, שימוש בתיבול באופן מדויק ונכון, עיצוב המנה והדרך הנכונה להגשתה, שיעורים בתחום היזמות העסקית להקמת מסעדה, ניהול מטבח לפי תקציב, כללי תברואה במטבח וארגון נכון של המערכות. עבודה בצוות, ניהול עובדים והדרכים לשמירה על רמת שירות ואיכות. הלימודים בקורס זה הינם מקיפים ביותר ומעניקים גם למי שאין לו כל רקע בתחום את כל הבסיס להבנת עולם המטבח, הבישול והאפייה באופן מעמיק ומעניין תוך קבלת שיעורי העשרה מטובי השפים בארץ כאשר הרעיון הוא להעביר את הניסיון והדרך שכל אחד עבר עד אשר הגיע להצלחה, תוך קבלת טיפים ועצות מתוך העולם האמיתי של המקצוע כמו גם הכרה מקרוב של המשמעות האמיתית בניהול צוות עובדים במסעדה ושמירה על הצלחה לאורך זמן.

קורסים נוספים הנלמדים בקטגוריה זו: קורס טבחות, קורס ברמנים, קורס קונדיטוריה, קורס יין, סדנאות בישול וקורסי אפייה.
בישול, אפייה ויין - מאמרים
קורס בישול לכולם
בסוף השבוע הקרוב תבשלו לאורחים. גם לכם יש מטבח מודרני ומאובזר, אתם קונים את החומרים, מארגנים את המטבח וניגשים למלאכה. אבל כשחוזרים על אותן פעולות שביצע השף, אך זה לא פשוט כמו שזה נראה. למה בדיוק הכוונה
רוצה לחסוך זמן?
אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך
מסכים/ה לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות
 
מפת אתר לגולש  |   פרסם באתר  |   תנאי שימוש
חברת לידר בע"מ (קורסים)
בית ברק, רחוב הרברט סמואל 37, חדרה
טלפון: 077-5501133
פקס: 153-4-6323192
מייל: leader@leaderltd.co.il
 
© כל הזכויות שמורות לאתר