אם אתם מתגוררים בעיר הקודש וחושבים ללמוד קונדיטוריה, דעו כי האפשרויות מגוונות וההיצע רחב.
בשנים האחרונות הפך תחום הקונדיטוריה מאוד מבוקש, והוא נחשב יוקרתי הרבה יותר מבעבר, ובעיר שבה הדרישה למאכלים כשרים היא רבה כל כך, נפתחות קונדיטוריות על ימין ועל שמאל, ממש כמו פטריות שצצות אחרי הגשם. המשמעות היא, שאם בא לכם ללמוד משהו שאתם אוהבים לעשות, תוכלו לממש שאיפה זו בעיר מגוריכם. כל המידע החיוני לפניכם.
 
למה לי ללמוד קונדיטוריה?
תחום הקונדיטוריה נמצא בשיא פריחתו בארץ, על רקע מספר תהליכים שהתרחשו בעשורים האחרונים בישראל, ביניהם התפתחות תרבות בתי הקפה והתפתחותן של מגמות ניו-אייג'יות שגורמות לישראליים רבים להבין, שהסיפוק האישי וההנאה מהעיסוק חשובות יותר מהשכר שלצידו ועל כן ייטיבו לעשות אם יתפרנסו ממה שהם באמת אוהבים ויגרום להם לקום וללכת לעבודה בשמחה בכל בוקר.
התוצאה של הפריחה הזו בתחום הקונדיטוריה היא ביקוש רב לאנשי מקצוע בתחום במסעדות, בבתי קפה, במלונות ובקונדיטוריות, כלומר ריבוי משרות בתחום.
הידיעה, כי לאחר הכשרה מקצועית ראויה בוגר קורס קונדיטוריה בירושלים יוכל גם למצוא תעסוקה בקלות מושכת רבים לתחום הזה. בנוסף, ועם קשר ישיר להתפתחות של תחום הקונדיטוריה, מדובר בתחום עשיר ומגוון יותר מבעבר, כך שכל מי שרוצה לעסוק בו יכול גם לבחור את הנישה המועדפת עליו ולהתמקצע בה. שוקולד, בצקים, עוגות ראווה או דווקא קינוחים אישיים- האפשרויות הרבות מכניסות לעיסוק זה הרבה עניין וגיוון, מה שמונע שחיקה, מכניס אקשן לחיים וגורם לעוסקים במלאכת הקונדיטוריה ליהנות כל כך מעבודתם ולהרגיש שייכות והזדהות של ממש עם המקצוע שלהם.

איפה לומדים?
כל מי שמעוניין ללמוד קורס קונדיטוריה בירושלים יוכל לבחור באחת משתי האופציות שלהלן: או ללמוד בבית ספר לקונדיטוריה, שהוא מוביל ומוכר בתחומו, ומאוד ממוסד, כמו למשל מכללת השף, מכללת "טעמים" או מכללת הדסה או ללמוד אצל קונדיטורים שפיתחו קריירה בתחום הקונדיטוריה, והמציעים קורסים במסגרת יותר "בוטיקית" ופחות רשמית, שאינה מותג מוכר ובעל מוניטין בתחומו, אך שלא בהכרח נופלת ממסגרות הלימוד הגדולות יותר מבחינת המקצועיות ואיכות ההוראה. קורסי קונדיטוריה מתאימים לא רק לחובבי אפייה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ולהעשיר את הכלים שיש ברשותם כדי לבשל בכיף בבית, אלא גם למי שרוצים להשתלב בענף הקונדיטוריה ולפתח מהתחביב שלהם מקצוע של ממש.
יש לתת את הדעת לכך, שכל בית ספר או מכללה מציעים תוכנית לימודים שונה מבחינת נושאי הלימוד, מספר המפגשים, הנושאים שיידונו בקורס והעלויות. לכן, לקבלת מידע מדוייק רצוי לשוטט ברשת, להקליד את הביטוי "קורס קונדיטוריה בירושלים", ולהיכנס לאתרים השונים שיפתחו מנועי החיפוש, כדי לקבל את האינפורמציה הדרושה, ובהמשך, על בסיס מידע זה לקבל החלטה היכן ראוי ללמוד. 

קרא עוד על קורס קונדיטוריה בירושלים

נמצאו 12 קורסים

קונדיטוריה


מכללת השף
תכנית הכשרה עדכנית ומהנה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה, מקנה כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק.
קורסים בירושלים והסביבה

קונדיטוריה קלאסית


הקמפוס הקולינרי
הקורס מעניק את כל היסודות הנדרשים לאפיה וליצירת מאפים מקצועיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה קלאסיות וחדשות, תוך שימת דגש על מבנה חומרי הגלם השונים, וחשיפה למושגים ולטכניקות. הקורס משלב ידע
קורסים בירושלים והסביבה

עיצוב ופיסול בבצק סוכר


מכללת השף
הכשרה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הקונדיטאות והטבחות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה   מקום הלימודים תל אביב, ירושלים, באר שבע,
קורסים בירושלים והסביבה

קונדיטוריה


Get Cake School
תוכנית הכשרה מקצועית אינטרנטית ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בינלאומי, בשיטת הספרינט המודולרי, אשר מאפשרת לכם להכין כל קינוח חדש בצורה מושלמת, מרמת התיאוריה ועד להכנת הקינוחים ברמה הגבוהה ביותר. במהלך הלימודים תקבלו
קורס אינטרנטי

קורס להכנת פרחי סוכר וזרי סוכר- חיפה


חנות קטנה ומתוקה
קורס להכנת פרחי סוכר וזרי סוכר לעוגות רומנטיות וחתונה 2 מפגשים כ-4 שעות כל מפגש הקורסים כוללים חומרים וציוד הקורסים מודרכים ע"י מורה לאומנות וקונדיטורית שביחד -- עיצוב עוגות
חיפה

קונדיטאות מגדנאות סוג 1


רימונים
הקניית מיומנויות בענף הקונדיטאות והכרת האיפיונים המרכזיים במשרת הקונדיטור, חשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה הכשרה מלאה כקונדיטורים לבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.   מקום הלימודים טבריה   מתכונת הקורס 8 חודשים בלימודי בוקר. שלב
טבריה

קונדיטאות ומאפים


מכללת און ליין
הכשרה כקונדיטורים בעלי ידע מקצועי המאפשר להם להשתלב בשוק באופן עצמאי בחנויות ועסקי קונדיטוריה, לעבוד באופן עצמאי כעסקים זעירים, או להשתלב בעבודה בבתי מלון ובמקומות אירוח שונים. בסיום הקורס ייערך
נצרת

קונדיטאות - אומנות האפייה


אוניברסיטת בן גוריון באילת - הכשרה מקצועית
קונדיטאות היא הדובדבן שבקצפת בענף הקולינארי. העוסקים במקצוע נדרשים לרגישות אסתטית ויכולת אמנותית לעיצוב המוצר ומתבטאת בציור, קישוט, גרפיקה ופיסול. העבודה בתחום כוללת הכנת דברי מאפה, לחמים, עוגות, קינוחים, רטבים
אילת

קונדיטוריה מקצועית Pastry Chef


D'mark
תוכנית לימודים עדכנית להקניית כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות ובטכנולוגיה המתקדמת. הסילבוס ייחודי וכולל תכנים בהתאם לדרישות הגבוהות המקובלות בחו"ל. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים תוך התנסות תעסוקתית במיטב
קריית אתא

יסודות הקונדיטאות והמגדנאות


רימונים
אם שוב לא הצליחה העוגה, הסופלה תמיד נופל והקישוט יוצא מרוח, בואו לקבל את הפתרונות המעשיים והמקצועיים, ולרכוש את כל הידע המקצועי הנדרש תוך כדי התנסות מעשית. הקונדיטאות היא אומנות
טבריה

קורס לקישוט ועיצוב עוגות בבצק סוכר- חיפה


חנות קטנה ומתוקה
קורס לקישוט ועיצוב עוגות בבצק סוכר 4 מפגשים 3 שעות כל מפגש - הקורס איכותי ויסודי כל הסודות וכל הטיפים המקצועיים למבוגרים - בחיפה והסביבה הקורסים כוללים חומרים וציוד
חיפה

בישול, קונדיטוריה ואפייה באיטליה


קמפוס לימודים בחו"ל
מאכלים איטלקיים וקינוחים מיוחדים מכל העולם, טכניקות בישול ואפייה וכמובן חוויה תרבותית בבית הספר "אפיצ'וס" הממוקם בפירנצה. בית הספר קיים מעל 600 שנה, ונחשב לבין הטובים בעולם. שפים בעלי ניסיון
לימודים בחו"ל
Personal Service

אנחנו נעשה את כל העבודה בשבילך

עדיין מתלבטים? לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות

שלח פניה

מאמרים

קורסים בקונדיטוריה: המתכון למקצוע טעים

התיאבון, החשק והפיתוי כולנו מכירים את ריחן הנהדר של עוגות חמות ופריכ ות, היוצאות ממש בזה הרגע מתנור האפייה החם והלוהט.

קורס קונדיטוריה - מותק של לימודים

הגיע הרגע הגדול, החתן והכלה פורסים את העוגה. הגשתי פרוסה אל פי ומיד חשתי אכזבה. העוגה הייתה לא טעימה, שמנונית, והורגשו גבישי סוכר בציפוי.

לימודי קונדיטוריה - כל אחת רוצה להיות קרין גורן

מקצוע הקונדיטוריה הופך מאוד פופולארי בשנים האחרונות וזוכה ליוקרה רבה. בשל הביקוש ההולך וגובר ללימודי קונדיטוריה נפתחים

לטעום מכל הכיוונים: מגוון סדנאות בישול ואפייה

קורסי בישול ואפייה נחשבים לקורסים מבוקשים ביותר ולו רק בגלל שבסופם זוכים המשתתפים לאכול את מה שבישלו, הרבה יותר מאשר תרתי משמעי.